نقل قول:
این ویروس Handle فایل های اجرایی (EXE) رو به خودش نسبت داده و هر وقت شما یک فایل EXE رو اجرا میکنی در اصل داری ویروسو اجرا میکنی.
اگر ویروس قابلیت Bind هم داشته باشه (که احتمالا داره) شما باید کل فایلهای اجرایی (exe-bat-com-msi) داخل هاردتو پاک کنی.
ولی یه راه بهتر اما بدون تضمین هم هست و اونم استفاده از McAfee هست.
McAfee این قابلیتو داره که ویروسو از سورس فایلها تشخیص میده و جدا میکنه البته هیچ تضمینی نداره که در آخر فایل سالم بمونه!!!
موفق باشید.
مرسی mcafee رو تست نکردم هنوز خراب شدن exe ها اصلا مهم نیست چه سیستمی باشه چه نرم افزار و ... میشه ریپیر کرد و اگه هم فایل ستاپ باشه بازم مهم نیست فقط ویروس به طور کامل از بین بره(یعنی مک آفی می تونه؟:دی) البته باید تو نوبت باشه بره بعد از Avira-Avast
اگه شما یه لطفی هم بکنی لینک دانلود اخرین ورژن مک افی رو بزاری با کرک یا رجیستر کد ممنونت میشم
راستی Malwarebytes Anti-Malware آخرین ورژن و آپدیت و رجیستر شده تست شد بی فایده...
نقل قول:
وای چه بدبختی
چند بار هم این بلا سر من اومد
و تا به خودم برسم تمام فایلهای اگزه (بیشتر از 80 درصد ) از بین رفتند
پس از تجربه من استفاده کنی بهتره
اینو باید در نظر داشته باش که چه ویندوز نصب کنی چه نکنی منظور درایو سی کلا پاکسازی بشه هنوزم در بقه درایوها این ویروس وجود داره
پس اگر هارد دیگری داری وینمدوز را به اون نصب کن
اگر نداری کارای زیر را بکن :
1- ویندوز سون اگه نداری ویستا را نصب کن
2- دقت کن به هیچ عنوان به درایو غیر سی نری
3- یواشکی آخرین ورژن ناد32 را نصب کرده و پس از وارد کردن سریال، آپدیتش کن (کسپر هم میشه و شاید هم بهتر باشه)
4- ریستارت
5- از فولدر آپشنز نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را تیک بن
6- به یکی از درایوها یواشکی برو یعنی بدینصورت بری بهتره :
در ادرس بار بزن مثلا d: بعد اینتر
در اینصورت به درایو میره ولی اتو ران در صورت وجود باز نمیشه
6- احتمالا ویروسهایی در همون درایو ببینی منتظر بمون ببین انتی ویروس اتوماتیک شناسایی و پاک میکنه ؟ که حتما باید بکنه
همه درایوها را با انتی ویروس چک کن
ممکنه فایلهای اگزه از بین بره چاره ای نیست
اما فایلهای نصب msi نمیدونم چطوری هستند اصلا خراب نمیشند
مال من اونموقع که الوده شد تمام فایلهای نصبی با این فرمت سالم بودند
7- امیدوارم بیشتر از این ضرر نرسه بهت
8- نظرات بقیه دوستان نیز مهمه
آره خیلی ناجوره بی انصاف ...
نه گفتم به جز یه درایوم که روش فقط مدیا(فیلم و آهنگ و ...) هست باقی هارد فرمت شده حالا اینکه تو اون درایو رو چیز دیگه مونده باشه ویروس نمی دونم ویندوز xp/7 هستش به ندرت از xp استفاده میکردم وقتی تو 7 معلوم شد آلوده شده رفتم xp اون هم الوده شده بود!
یه چیز دیگه که فهمیدم الان بعضی نرم افزارها اصلا نصب نمیشن و کرکهاشون که قبلا بدون مشکل بودن با ارور مواجه میشن(از روی هارد نه که بگم خودش آلودست مثلا لرد) توی تسک منجر و سرویسها مورد مشکوکی نمیبینم سیف مود و فایلهای هیدم هم چک کردم نود و کسپر قبلا نتونستن چیزی شناسایی کنن چون ویروس نمیزاشت درست نصب بشن فقط دیسک نجات کاسپر بود که اونم بعد از پاک کردن چیزهایی که خیر سرش شناخته بود چنان آسیبی زد که ویندوز بالا نیومد و ریپیر هم نشد...
یه چیز حدود 30-40 گیگ فایل اجرایی دارم شامل درایور اپدیت نرم افزار پچ و ... که حدود 10 گیگش قابلیت جایگزینی نداره اینها چه ویروسی باشن چه نباشن همه میره رو یه هارد دیگه یا حال داشته باشم سه تا دی وی دی باز الویت با اینه که بفهمم این ویروس اسمش چیه و چطور میشه از شرش خلاص شد چون همین 3 هفته پیش وین رو عوض کردم و نمی خوام سه هفته دیگه هم عوض کنم!:دی
پس این نصب ویندوز رو بزاریم اخرین کار ...
نقل قول:
سلام دوستان
با گل محمدی کاملا موافقم
خوب میگی ویندوز عوض کردی اول نگاه کن اتوران نباشه
برو تو c وتو addres تایپ کن autorun.inf
خوب اگه اومد بالا چیزی که اتوران داره یعنی اگه ویندوزم عوض کنی همین که بری سراغ درایو بالا میاد هرچند خودتون بهترمیدونین
اما ممکنه تو درایو همونطور که دوستمون گفتن فایلی اجرایی ویروس داشته باشه واونو اجرا کردی فعال شده
ویروس vitut مثل سایلتی به فایلها ی اجرایی میچسبه
c:\autorun.inf
تایپ کن اگه چیزی اومد همه رو توسایت کپی کن تا دوستان ببینن وکمک کنن
این کاری که شما میگی هم کردم چه تو ران چه تو آدرس بار میگه ویندوز چنین چیزی رو پیدا نکرده تو اسپل دقت کنید و بعدا سعی کنید