سلام یه مانیتور میخوام حدود 200 تومن باشه اگه hdmi هم داشته باشه عالیه....گرافیکم هم احتمالا 5670 میگیرم...چی پیشنهاد میدین؟؟؟ فقط سریع ع ع ع ع
Printable View
سلام یه مانیتور میخوام حدود 200 تومن باشه اگه hdmi هم داشته باشه عالیه....گرافیکم هم احتمالا 5670 میگیرم...چی پیشنهاد میدین؟؟؟ فقط سریع ع ع ع ع
lg 2261 vp
lg 2262tq
آقا مرسی بابت پیشنهادت... این aocها چطورن؟؟؟کنتراست بالایی دارن...در کیفیت هم همین جور جواب میده؟؟؟
[QUOTE=ownam;5311767]آقا مرسی بابت پیشنهادت... این aocها چطورن؟؟؟کنتراست بالایی دارن...در کیفیت هم همین جور جواب میده؟؟؟[/QUOT
الان دارم کاتالوگ ش رو نگاه میکنم امکانات خوبی دارن اما در حد 200 تومن یه مدل هست به اسم:2236swa که تایم رسپوند 5 میلی ثانیه داره و برای بازی و فیلم جالب نیست.hdmi هم نداره. برای 5670 فکر نکنم توان استفاده توی رزولوشن فول hd رو داشته باشه مینیمم کارت 5770 بود اگه اشتباه نکنم.
aoc بدک نیست ... ولی سعی کن samsung یا LG بگیری ... امتحانشونو پس دادن ...
آهاان...بین aoc ها
AOC V22
چطوره به نظرت؟؟؟آخه شاید بعدا کارت گرافیک رو عوض کنم...یه چیزی احتمال داره مانیتور باعث شه موقع اجرای یه بازی تیکه تیکه بشه؟؟؟
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
نقل قول:
آره منم دلم پی sumsung هست ولی امکانات aocها خیلی بالاست resolation بالا hdmi....گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
بین این 3 تا نظرتون چیه...اگه میشه دلیلتون رو هم بیارین
lg 2261vp
sumsung p20500
aoc v22
v22 با نیازمندی های شما نمیخونی چون hdmi نداره اما led هست.نقل قول:
بین این سه 2261vp انتخاب خوبیه با امکان پخش فول hd و داشتن دو خروجی برای تصویر و یک خروجی برای هدفون.
به اینجا یه سر بزن...اگه اشتباه ندیده باشم hdmiداره...قیمت روزش نمیدونی چنده؟؟؟فککنم انتخاب خوبی باشه نظرت چیه؟؟؟کد:http://www.iranaoc.com/monitor%20aoc.html
ببخشید من با2236swa اشتباه گرفتم این مدل هم v22 خوبه اما علی رغم وجود hdmi توان پخش فول hd رو نداره....نقل قول:
اما فکر کنم با کارت گرافیکت همخونی داشته باشه و همچنان تایم رسپوند خوبی داره....