-
سردرگمی برای خرید HTC
با سلام
من قصد دارم تقریبا یه ماه دیگه گوشی بگیرم!
گوشی قبلیم W960 سونی اریکسون بود واقعا پشیمونم هخمون اول که اومد 700 تومن پولشو دادم خریدم و واقعا هیچی نداشت و خیلی زودم خراب شد هیچ ام درست حسابی نمیتونست تعمیرش کنه!
من میخوام hTC بگیرم ولی انقد گوشی میده بیرون و مدلاش متنوعه موندم!!!!
برام اندازه ی صفحه ی بزرگ و Touch قوی خیلی مهمه دوربینشم زیر 5 نباشه و برنامه و بازی هم زیاد داشته باشه (دیگه چی؟ :31:)
شنیدم آندرواید از ویندوز موبایل بهتره ولی به هر حال گیجم!
خودم مد نظرم incredible و ِDisire ره ولی کلا گوشی هایی مثل HD2 و HD3 هم که قراره بیاد!
خلاصه شدیدا گیجم چی بگیرم!
اگر ممکنه راهنمایی کنید کدوم چه برتری هایی داره، قیمتاش چنده، کدوم بهتره؟ ...
میخوام گوشی ای باشه که حالا حالا ها ازش خسته نشم
ممنون
-
اچ دی 2 همچنان سلطانی بزرگ هست
و با قیمت 580 تومن گارانتی دار ارزششو داره بخری الان
راستی این دریوئید هم گوشی خوبیه
باید کمی روش تحقیق کنی
-
اچ تي سي Desire بگیر تو ویندوز موبایل که بهترینشون اچ دی 2 هست .تو اندرویید هم دزایر جزئ بهترین هاست. .درسته که اچ دی 2 صفحه نمایش بزرگتری داره اما کیفیت صفحه نمایش خیلی خیلی مهمتره دیزایر صفحه نمایشش AMOLED که هم عمربیشتری می کنه وهم کیفیت بسیار بالا تری داره وهم باتری کمتری مصرف می کنه
-
من خودم Desire رو به HD2 ترجیح میدم
ولی بین Desire و Incredible چی؟
Droid Incredible عجیب چشمو گرفته :31:
البته تو اینترنت قد Desire راجبش مطلب نیست و خیلی کم راجبش توضیح دادن! اصلا تو ایران هست؟ قیمتش حدودا چنده؟
من الان 6 ماهه صبر کردم گوشی های جدید از جمله همینا بیان تا بخرم! به نظرتون اصلا الان زمان مناسبی هست برای خرید یا بازم صبر کنم! آخه همش از همون W960 میترسم! تا خریدمش 100 تا چیز خیلی جدیدتر و بهتر اومد که پیششون هیچ بود ولی کلی گرون تر از همه ی اونا بود! البته من حماقت کردم جو گیر شدم همون راوزای اول که اومد گرفتم!
بین اینا و Iphone 3GS کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
الان با یکی از دوستام حرف میزدم می گفت برنامه ی آندروید کمه بازیهاشم همین طور -- کردنشم سخته فارسی سازم نداره!
-
من می تونم بگم از تایوان برام بفرستن اونجا خیلی ارزون تره؟ این جا کار می کنه؟ یا باید خرجش کرد تا کار کنه؟ چه قد باید براش خرج شه؟
-
یا صبر کنی Droid Incredible
یا الان Desire بگیری
-
میخوام بگم Droid از تایوان برام بگیرن بفرستن فقط می خواستم ببینم این جا کار می کنه یا باید هزینه کنم براش؟ اگر هزینه داره چه قده و برای چیه؟
ممنون
-
فکر نکنم چون اپراتور کشورتایوان با ایران فرکانساش فرق می کنه.
-
عزیز گوشی Droid incredible که با خط gsm کار نمیکنه و ریلیز هم بشه وارد ایران نمیشه.
اما در مورد گوشیهای دیگه:
hd2:درسته که این گوشی مشخصات شاخی داره ولی الان دیگه میشه گفت با توجه به وجود سیستم عامل آندروئید و مک کمی ویندوز موبایل بخصوص ورژن 6.5 قدیمی شده.
خودم الان hd2 دارم و بنظرم اگه ویندوز موبایل میخوایی صبر کن ویندوز فون 7 معرفی بشه.
که htc هم صد در صد گوشی شاخی با ویندوز فون 7 معرفی میکنه.
بنظرم فعلا خرید htc desire عاقلانه تر باشه ولی این نکته رو هم بگم اگه کمی هم صبر کنی htc گوشی جدید آندروئید خود رو با نام desire hd معرفی میکنه که مشخصاتش خیلی بهتر از desire هستش.
به هر حال اگه تو خرید گوشی خیلی عجله داری همون desire بهترین گزینست ولی اگه یک ماه صبر کنی گوشیهای خوبی هم معرفی میشن.
موفق باشی.
-
واقعا؟ من چند جا دیدم ننوشته بود تو ایران کار نمی کنه:41:
افسردگی میگیرم!!!