تنظیم خواب ((پرسش و پاسخ))
سلام
من حدود 1 هفتش سرخود امگا 3 مصرف میکنم ، چون یکم حافظم ضعیف شده و فکر میکنم برای بدنم مضر نیست .
داروهای Propranolo 20+10 , نورتریپتیلین 10 " هم چند سالی استفاده میکنم البته دوزشون متغیر بوده
ممکنه امگا3 با داروهایی که میخورم ناسازگار باشه ؟
امگا3 باعث تشدید بی خوابی نمیشه ؟
من شبا دیر خوابم میبره ، نهایتش 11 الی 12 و مشکلی هم از این بابت نداشتم ( قبل از عید بیشتر از 9 نمیتونستم بیدار بمونم )
ولی 3 روزه که دیگه نمیتونم مثله سابق بخوابم و تا 1 یا بیشتر خودمو با فیلمای تلویزونی سرگرم میکنم و بعد از اونم توی تخت وول میخورم تا به نحوی خوابم ببره و حتی دیشب تا 3.5 3 بار با ترس از خواب بیدار شدم و بعد از اون حدودا نیم ساعت طول میکشید تا خوابم ببره
یه مشکل دیگه که مربوط به چند سال پیش تا الانه
ظهر ها وقتی میخوابم بعد از چند ساعت که بیدار میشم یه جورایی کاملا فلج میشم و تنها جای بدنمو که میتونم حرکت بدم چشممه که بیشتر مواقع نمیتونم بازش کنم فقط حرکتش میدم
نه اینکه بگید خواب آلوده و طبیعیه
نه
من کاملا به هوش هستم و حتی چند بار چشممو کاملا باز کردم و بعضی مواقع فکر میکنم مردم (mordam ) و بعضی مواقع هم یاد بختک میوفتم که البته دوستان گفتن که از نظر علمی غیر منطقیه
خیلی احساس بدیه و خیلی میترسم از این حالت و خیلی وقتا تا نیم ساعت هم تلاش برای بلند شدن میکنم و بی نتیجه میشه ، وقتی هم از جام بلند میشم از ترس نفس نفس میزنم و خیس عرق میشم
حس خیلی خیلی عجیبیه
درست شبیه این میمونه که توی این دنیا نیستی و زندگی از این طرف و مرگ هم از طرف دیگه مثله طناب کشیده میشی
برای روانپزشکم تعریف کردم ولی بیچاره هنگ کرد ، چون درست نتونستم توضیح بدم
کسی تجربشو داره ؟
امگا 3 رو نیم ساعت بعد از نهار میخورم و داروهای دیگه هم بعد از شام
درضمن یکم مشکل افسردگی خفیف هم دارم که فکر میکنم الان بهتر و سرخوشتر از قبل هستم .