از برنامه نویسی تا برنامه نویسی
سلام منم یکی از افرادی هستم که عاشق برنامه نویسی و ساخت بازی هست بعد از یادگیری c و c++ که خیلی ها فکر میکنن برنامه نویسی رو کامل بلدن و دیگه چیزی برا یاد گرفتن نیست ولی وقتی به خودت نگاه میکنی میبینی هیچی بلد نیستی چون برنامه نویسی بدون گرافیک و تو محیط کنسول(dos) به هیچ دردی نمیخوره بنابراین دنبال راه حل گشتم win32 ، mfc،CLR،java و c# چون من بازی سازی رو دوست داشتم خوب c# به درد نمیخورد و قدرتمندترین برای ساخت بازی همون c++ بود بنابراین اول رفتم دنبال MFC ولی ( نمیدونم شاید اموزش هایی که من تو اینترنت پیدا کردم به درد نمیخورد) اصول برنامه نویسی شی گرا اصلا رعایت نمیشد و اصلا نمیدونستم باید چی کار کنم بنابراین رفتم دنبال پایه ی کار و win32 رو شروع به خوندن کردم 4 فصل کتاب چارلز پتزولد رو خوندم با اصول اولیه ی برنامه نویسی گرافیکی اشنا شدم ولی خوب خود win32 به درد نمیخوره چون برای ساخت یه بازی خیلی ساده شاید چند ماه وقت بگیره و به درد همون کارهای داخلی ویندوز میخوره و احتمالا --
بنابراین گفتم بی خیال یه راست میرم دنبال موتور بازی ما بعد از گشت زنی تو موتور ها فهمیدم که درسته که ممکنه یاد بگیری ولی همیشه یک آماتور میمونی وباید اصولی یاد بگیری
سرتون درد گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برنامه نویسی رو یاد گرفتم و تا ساخت بازی میخوام جلو برم اما بین برنامه نویسی و موتور بازی یه پله هست که برنامه نویسی رو با گرافیک همگام میکنه من دنبال یادگیری این پله هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]