یه ویروس خیلی خفن... کمک... داره منو می خوره...!
سلام
آقا چند وقت پیش رفیقم اومد پیشم گفت سیستمم یه ویروس گرفته که خیلی خفنه و این جور چیزا:41:، گفتم چطور، گفت این ویروس تقریبا (یعنی تا اونجایی که می دونم) ضرر خاصی نمی زنه، فقط دو تا کار می کنه: اول اینکه آنتی ویروست هر چی هم که باشه کامل می ترکونتش(از بیخ و بن) و هیچ آنتی ویروس دیگه ای هم نمی ذاره رو سیستمت نصب بشه دوم هم اینکه بعضی وقت ها طبق اطلاعاتی که تو task manager قابل دسترس هست کاملا سیستم کاملا free هست و هیچ فشاری روی هیچ جای سیستمت نیست، ولی یه هو خیلی کند کار می کنه و هارد شروع می کنه به غار غار کردن (یعنی خیلی سنگین کار کردن)، floppy drive شروع می کنه به کار کردن(متوقف هم نمی شه...!) طوری می شه که حرکت موس هم افت فریم داره ولی بازم هیچ پراسسی تو task manager از سی پی یو کار نمی کشه و سی پی یو 1% فقط لود هست...:18: تازه فایلش هم کاملا مشخه و تو درایو c می شه دیدش و پاکش کرد (البته احتمالا این فایلشه، چون وقتی از وقتی اجراش کردم این مشکلات پیش اومد...).
منم ازش خواستم که سیستم و بیاره تا هاردشو بزنم به سیستمم و اسکنش کنم، بعد از اسکن هیچ چی پیدا نکرد، ولی بعد چند وقت خود من همین فایلو (عکسشو پیوست کردم) تو درایو c هارد خودم دیدم، هی دستی پاکش می کردم بازم ظاهر می شد، با 3 نوع آنتی ویروس (Norton 2010 - kaspersky 2010 - ESET smart security 4_full update_) چندین بار اسکنش کردم (کل هارد هم اسکن کردم) ولی هیچی پیدا نکرد، تا اینکه چند وقت پیش دیدم یه دفعه خودش اجرا شد و همون مشکل ها (و یک سری مشکلات دیگه) برای سیستمم پیش اومد...:37: حالا موندم چی کار کنم، آها راستی دم شما گرم کلشو خوندی، :20:
جون من کمک کنید...:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]