-
مشکل با عکسهای پوشه ها
سلام دوستان .
مشکلم اینه که مثلا داخل پوشه ای که موزیک داخلشه ... عکس خواننده به صورت اتوماتیک رو پوشه میفته ... و این باعث میشه که عکس خواننده ها رو پوشه ی سر شاخه یا پوشه ای که این پوشه های موزیک داخلش هست بیفته ... و نمیتونم عوضش کنم ...
تنها راهش پاک کردن از disc cleanup و دوباره انتخاب عکس هستش و ری استارت ... در صورتی که رو xp و ویستا که داشتم ... با راست کلیک رو پوشه و customize و chose file و انتخابش در همون لحظه عکس پوشه عوض میشد ... اما الان تو 7 اینطور نیست . واسه همه سون هاشون اینطوره یا فقط واس من ؟ راهی وجود داره این مشکل بر طرف شه ؟ تنظیماتی ...چیزی ...
با تشکر
-
اهااااااااااااااااااااااا ااای کسی اینجا نیست ؟ کمممممککککککککک ... ابادی کدوم وره ؟
ای بابا ببینید ادمو به چه کارایی وادار میکنید ... دوستان لطفا جواب بدید دیگه ....
-
مثل عکس زیر عمل کن ببین مشکلت برطرف میشه؟
-
دوستمون چقدر درشت می نویسه . :46:
-
نقل قول:
مثل عکس زیر عمل کن ببین مشکلت برطرف میشه؟
ضمن تشکر از شما دوست گرامی - اما من اصلا منظورم این نبود - منظورمو با مثال میگم ... شما داخل پوشهه هاتون مگه عکس نیست ؟ (البته شما غیر فعالش کردین) خوب چند تا از اون عکسا میفته رو سر شاخه ی اصلی .
منظورم همون thombnails ها هستن که با کمی دقت کردن به پست اولم کاملا متوجه منظورم میشدید
با تشکر:11: