با سلام.به نظر شما من کدوم مین رو بردارم/ASROCK M3A785GXH/128M یا MSI 770-G45)
من به هیچ وجه از اورکلاک استفاده نمی کنم.برای من مهم فقط سرعت مین ، سازگاری با ATI ، قابلیت کراس فایر ، کیفیت قطعات و خلاصه یه مین می خوام برای گیم.
MER30
Printable View
با سلام.به نظر شما من کدوم مین رو بردارم/ASROCK M3A785GXH/128M یا MSI 770-G45)
من به هیچ وجه از اورکلاک استفاده نمی کنم.برای من مهم فقط سرعت مین ، سازگاری با ATI ، قابلیت کراس فایر ، کیفیت قطعات و خلاصه یه مین می خوام برای گیم.
MER30
ASROCK M3A785GXH/128M رو بگیر
با تشکر از جوابت.ببینم آقا ساسان شما توی تایپک نقد ازراک زدی چشم این شرکت رو درآوردی:31: ؛ حالا چی شده که ازراک رو به msi ترجیح میدی(منظورم اینه که پاسخت رو با دلیل بگو)نقل قول:
آخه من شنیدم ازراک توی کراس فایر
خیلی ضعیفه و توی ساپورت قطعات(از نظر سرعت) هم زیاد جالب نیست.
MER30
ایشون که کشته مرده ازراکهنقل قول:
عزیز این دو بردی که نوشتی مشخصاتشون تقریبا یکی هست.فقط ازراک گرافیک انبرده و از نظر کراسفایر بهتره.
ازراک مدلهایی داره که از نظر کراسفایر در حد اعلا باشن ولی ظاهرا بودجشو ندارید
دوستان ؛ با تشکر از نظراتتون ، اگه از بحث گرافیک آنبرد و کراس فایر بیایم بیرون،یعنی از نظر قدرت ، چیپست ، دادن فضا برای استفاده حداکثر قدرت دیگر قطعات و.... باز هم ازراک بهتره؟نقل قول:
(فقط می خوام مطمین بشم)
(اصلا کاری به کراس و گرافیک آنبرد نداشته باشید ، شما اگه بخواید برای گیم و کارت گرافیک HD 5670 و یه PHENNOM II یه مین بخرید کدوم رو انتخاب می کردید؟)
MER30
من ازراک میگیرم.چون برای کراسفایر بهتره.شما که اینده را نمیدونینقل قول:
سلامنقل قول:
اینهمه برند جورواجور، چرا ازراک..؟:28:
MSI 770-G45 هم دیگه قدیمی شده، منم می خواستم بگیرم ولی الان دنباله MSI 870A-G54 هستم!
خیلی کامله usb3,sata3,CF...:26:
چیپست 8XX هماهنگی بهتری برای CF سری HD5000 داره...
کسی قیمت داره؟
گویا در هر دو مدل CF ،MSI با سرعت 4X انجام میشه!:41:البته برای 5670 خوبه...
سلام
ببین دوست من تحقیق شما اشتباهه ، شما باید دنبال چیپست مادر برد باشی نه دنبال برند اون ، من چند تا بهت معرفی میکنم با ذکر
مشخصات :
اول اینکه چیپهای سری 7 رو دیگه کنار بزار و از بین سری 8 یکی رو انتخاب کن
1 - 890FX دو تا کارت رو در حالت X16 - X16 برات کراس میکنه واین یعنی بالاترین کارایی دوتا کارت .
2 - 890GX دارای گرافیک مجتمع هستش و دو تا کارت رو در حالت 8X - 8X کراس میکنه ، که اگه میخوای کراس کنی 890FX بهتره .
3 - 880G و 870 فقط یه کارت رو در حالت X16 پشتیبانی میکنند و قابلیت کراس فایر ندارن و اگه دو تا اسلات گرافیک داشته باشن
نمیتونن با سرعت 890 ها پشتیبانی کنند .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
نقل قول:
شما قیمت داری؟
MSI 880GMA-E45
MSI 870A-G54
اینجا ایرانه و وقتی هنوز چیپست 520 عتیقه شده رو می ندازن به ملت، نمی شه امید داشت سری 8 سریع جای سری 7 رو بگیره و قیمت ها تخیلی هست...البته خدا کنه یه بارم یه استثنایی باشه و قیمت منطقی باشه!