سلام!دوستان مدتیه احساس میکنم از پهلوها و بغل چاق تر شدم!:13: البته من یه جراحی پوست در ناحیه ی شکم داشتم(حدود 5 ماه پیش)!قبلا چاق بودم و بعد از لاغر شدن (داستان درازی داره) پوست ناحیه ی پایین شکمی افتاده شد!:19:به دکتر زیبایی نشون دادم و با توجه به اینکه اون قسمت امکان جمع شدن نداشت و کاملا افتاده شده بود عمل جراحی انجام شد!الان ناحیه ی پایین شکمی من با توجه به عمل جراحی و برای عدم برگشت چربی افتاده شدن دوباره ی پوست کاملا از داخل بسته شده!یعنی پوست به ماهیچه چسبیدست و دکتر هم گفت اگه بعدها چاق بشم از پهلوها و ناحیه ی بالای شکمی خواهد بود!حالا این احساس چاق شدن از پهلوها بهم دست داده(شاید حساس شدم!)!خودم یک روز در میان 100 یا 200 بار حرکت پهلوها رو انجام میدم!یعنی می ایستم و سپس به طرف پهلوها خم میشم!100 یا 200 بار بدون دمبل!میخواستم ببینم سودی هم داره؟برای پهلوها ضرر نداره؟بهترین راه واسه لاغری پهلو و بغل چیه؟؟البته شاید هم چربی نباشه و اب زیر پوستی باشه!!در کل من از پهلوی برامده بدم میاد هر چند هم کم باشه میزانش!کمک دوستان!:11::20:برخی میگن این اب زیر پوستی و همه دارن!من حساس شدم یا پهلوهام چاق شدن؟!!!!:13: