میخاستم بدونم ایا ماشینهای دوگانه سوز خارجی داریم ایا تو ایران هست قیمتش چقدره
Printable View
میخاستم بدونم ایا ماشینهای دوگانه سوز خارجی داریم ایا تو ایران هست قیمتش چقدره
تو خارج که ماشین دوگانه نیست!نقل قول:
دیزلی و پایه گاز سوز هستن!
که در ایران تا به حال به غیر از بنز که نزدیک به 100 میلیون قیمتشه چیز دیگری نشنیدم!
من 2 هفته پیش تو صف CNG جایگاه کنار شهرک فکوری یه بنز E350 دیدم با چشای خودم که تو صف CNG بود
بله پوریا جان این مدلهای بنز وارد شدن
تویتا هم کرولا و کمری رو سفارشی وارد میکنه من تو نمایشگاه پرسیدم
حالا یه سوال
نمیشه یه ماشین خارجی (مثلا آزرا) رو بدیم برامون کپسول cng بذارن؟
lpg چطور؟
:18::24:نقل قول:
شما داری آزرارو میدی گازسوز کنن وای به حال ما....
من پرایدم و حاضر نیستم گازسوز کنم میگم داغون میشه اونوقت آزراراو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما داری آزرارو میدی گازسوز کنن وای به حال ما....
من پرایدم و حاضر نیستم گازسوز کنم میگم داغون میشه اونوقت آزراراو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی بنز e350 پایه گاز سوز رو باید بعد از مدتی بندازیمش دور؟!
مسله سر اینه که اون سیستم با موتور و کلا سیستم کنترل مرکزی موتور ماشین همخوانی داره یا نه
مرسدس بنزی که به صورت کارخانه ای چند سوخته عرضه شده تمام تنظیمات موتروش با اون سوخت همخوانی داره
اگه کسی باشه که بتونه موترو آزرا رو هم طوری برنامه ریزی کنه که از دو نوع سوخت بنزین و گاز استفاده کنه چرا نشه
ماشین گاز سوز اون شتاب اولیه رو از دست میده و درست کار نمیکنه
اگه قرار بود ماشین با گاز سوز کردن بهتر بشه خود کارخونه براش میزاشت
تو ایران به خاطر اینکه هوا آلودس گفتن بیاین گاز سوز کنین و من حتی اگه ژیان هم داشته باشم گاز سوزش نمیکنم
چه برسه با آزرا و بنز
آیا گازسوز کردن در سرعت ماکزیمم ماشین هم تاثیر داره؟! مثلاً همون آزرا اگه با بنزین 250 تا رو راحت پر می کرد ، این امکان براش با گاز هم هست؟!