در پردازنده مارک اتلون با فنوم تنها در کش 3 با هعم تفاوت دارن به این معنی که دارای معماری یکسان هستن و
تنها تفاوت این دو نسل اینه که نسل اتلون 2 ، دارای کش 3 نیست ولی فنوم 2، دارای کش 3 هست
برای کاربرد شما من ترجیح می دم پردازنده از نسل فنوم باشه (ممکنه نظرات متفاوت باشه ولی من احساس
می کنم در کاربد شما کش 3 اهمیت داره)
این مدل مادربرد اصلا وجود نداره 770 biostar DDR3
در لینک زیر تمامی مادربرد های بایوستار رو می بینید چنین مادربردی وجود نداره
کد:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php
در مورد رم هم اگر با تاخیر زمانی 8 باشن تفاوتی ندارن ولی بعید می دونم adata قیمتش 55 هزار تومن باشه
کینگ مکس هم خوبه تفاوتی با هم ندارن
در مورد کارت گرافیک هم باید بگم برعکس قبلا (حدود سای 2004) بازار کارت گرافیک دست ati بود (این مطلب رو توی سایت تامز هارد وار دیدم)
اصلا برخی مواقع بازار بدست انویدیا می افته برخی مواقع هم بدست ati
مثلا از سری 8000 که انویدیا زد تقریبا بازار بدست انویدیا افتاد تا امسال که ati با تولید کارت های سری 5000 بازار کارت گرافیک رو بدست گرفت و الان حدود 51% بازار کارت گرافیک بدست ati افتاده البته این موضوع در سه ماه ی دوم 2010 اتفاق افتاده)
البته قبلا ati یه بدی داشت و اون هم دیر به دیر ارائه کردن نسخه ی جدید درایور بود
ولی از 2 یا 3 سال پیش که amd شرکت ati رو خرید کلا سیاست های شرکت تغییر کرد و علاوه بر ارائه ی درایور در هر ماه ،سیاست قیمت گذاری رو هم تغییر داد و قیمت ها رو مانند سیاست amd در قیمت گذاری پردازنده هاش ، در اینجا هم پایین قرار میده
برای همین بازار از دست انویدیا خارج شد و انتظار می ره در 3 ماهه ی سوم هم به همین تریتیب این روند ادامه پیدا کنه
پس نگران کارت های ati نباشید که در این زمان هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارایی نسبت به کارت های
انویدیا برتر هستن
ضمن اینکه کارن 4850 قوی تر از کارت 240 هست و در واقع 4850 با کارت 250 مقایسه میشه
اما در مورد هارد: خیر لزوما بافر بالا سرعت بالا رو ایجاد نمی کنه اگر مایل بودید بعدا بافر رو توضیح می دم که چه کاری در هارد می کنه اونوقت می فهمید که تفاوت آنچنانی با هم ندارن
ضمن اینکه توجه همیشه داشته باشید که:
فروشنده همیشه تبلیغ جنس خودش رو می کنه و می خواد اون رو به فروش برسونه
اما سریع ترین هاردهای 500 گیگ این دو هارد زیر هستن:
1)samsung 500 gb f3
2) seagate 500 gb 7200.12
که اولی در بازار خیلی خیلی کم پیدا میشه و قیمتش هم بالا رفته ولی دومی راحت پیدا میشه
مارک پاور هم ممونیکس هست که به دلیل کم صدا بودن به گرین ترجیح دادمش
ضمن اینکه برای کارت 4850 حداقل به پاور 450 وات ریل احتیاج دارید برای همین 420 وات جواب نمی داد
در مورد لینکی که دادم در 17 قسمت از 31 قسمت پردازنده ی اتلون 435 بهتر عمل کرده
شما به جمله ی
higher is better و
lower is better دقت کنید
چون در برخی از تست ها زمان اجرا رو بررسی می کنه که به تبع هر چی کمتر باشه بهتره
شما اگر به لینک زیر نگاه کنید خواهید دید که فنوم 925 دیگه خیلی قویتر از 7500 هست و اصلا قابل مقایسه نیستن
حتی دیدید 7500 جلوی اتلون 435 کم آورد دیگه چه برسه به فنوم 925!!!!!
البته فنوم 925 موجود نبود به جاش از فنوم 920 که یه خورده ضعیف تر هست استفاده کردم:
کد:
http://www.anandtech.com/bench/Product/81?vs=87