سیستم مناسب برای مونیتور E2250T
سلام به همه دوستان
من یک سیستم خیلی قدیمی دارم با Cpu Celeron 3G و 1 Gig رم و ویندوز Xp و کارت گرافیک Geforce mx 440 64mb .. از این سیستم با رزولوشن 1024در 728 "فقط" = برای "محیط اینترنت یا" نهایتا دیدن فیلم یا DvD استفاده میکنم .. میخوام اگر بشه "فقط مانیتورم" رو عوض کنم .. و مانیتور فعلیم که سی آر تی هست گوشه های تصویر تار شده و اذیت میکنه ...
تصمیم دارم یک مانیتور خوب بخرم .. و امروز یک تحقیقی کردم و دیدم 1مدل مونیتور Led در بازار هست از ال جی مدل E2250T و نمیدونم این مونیتور خوبی هست یا نه
در رابطه با ریسپانس تایم 5ml هم که سوال کردم گفتند خیلی کم قابل تشخیصه با مقدار 2ml و تفاوتی در عمل دیده نمیشه و اینو هم نمیدونم درسته یا خیر
سوالم این هست که : 1- کلا Full HD چی هست و برای من که اصلا (Game) بازی نمیکنم و فقط DvD میبینم و یا فایلهای تصویری معمولیتر مثل avi و mp4 و غیره .. با این کارت گرافیکی که عرض کردم آیا باید کل سیستم و کارت گرافیکم رو ارتقا بدم که بتونم از این مانیتور استفاده کنم یا با همین سیستم معمولی با این مانیتور میشه از محیط اینترنت و یا دیدن فیلم با همین شرایط استفاده کرد ؟
اگر بخوام یک کارت گرافیک خوب و همچنین Mainboard + cpu (که کارت روش گذاشته بشه) و کلا سیستم را عوض کنم (بدون مانیتور = کل کیس در حد 1 میلیون و 200-300 )
چی باید بخرم ؟
با سپاس و تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید