سلام دوستان
می تونید راهنمایی کنید برای اینکه پروژه رو تو پریمیر تو دو تا مانیتور ببینیم یعنی پنجره منبع و پروژه از هم جدا باشند چه تنظیماتی باید انجام بدیم ؟
Printable View
سلام دوستان
می تونید راهنمایی کنید برای اینکه پروژه رو تو پریمیر تو دو تا مانیتور ببینیم یعنی پنجره منبع و پروژه از هم جدا باشند چه تنظیماتی باید انجام بدیم ؟
باید از کارت گرافیکت یه خروجی بگیری به یه مانیتور دیگه وصل کنی بعد تو تنظیمات صفحه نمایشت جوری تنظیم کنی که مانیتور اول و دوم در ادامه هم تصویر نشون بدن نه مستقل . یعنی مانیتور یک مقداری از دستکتاپ و مانیتور 2 بقیه دستکاپ رو نشون میده.
حالا پنجره preview پریمیر رو بگیر بنداز تو اون مانیتور.
تو تنظیمات کارت گرافیک می تونی کاری کنی وقتی تو پریمیر پلی می کنی تو اون مانیتور کارت رو ببینی
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
باید از کارت گرافیکت یه خروجی بگیری به یه مانیتور دیگه وصل کنی بعد تو تنظیمات صفحه نمایشت جوری تنظیم کنی که مانیتور اول و دوم در ادامه هم تصویر نشون بدن نه مستقل . یعنی مانیتور یک مقداری از دستکتاپ و مانیتور 2 بقیه دستکاپ رو نشون میده.
حالا پنجره preview پریمیر رو بگیر بنداز تو اون مانیتور.
تو تنظیمات کارت گرافیک می تونی کاری کنی وقتی تو پریمیر پلی می کنی تو اون مانیتور کارت رو ببینی
ممنوننقل قول:
اما چه جوری preview رو بندازم تو اون مانیتور ؟
باید تنظیم خاصی بکنم ؟ چون جدا نمیشه از بقیه اجزا
تنظیمات کارت گرافیک چه جوریه ؟
تو لپ تاپم تنظیمات مانیتور یه گزینه اش extend که تو امتداد هم قرار می گیره !
سلام عزیزان
سوال من کاملا با عنوان تاپیک متفاوته. اما دیگه جناب آقا مهیار دُستور دادن که اینجا مطرح کنم
بنده با پریمیر و افتر افکتز کار میکنم
تجهیزات من :
1- کارت گرافیک Axtrom 9500 با دو خروجی VGA و DVI (یک گیگ)
2- سیستم در حد نیمه حرفه ایه و میشه ازش کار کشید
3- یه تلویزیون سونی مال سال 42 :دی فقط ورودی آنتن (آر-اف) داره
4- یه مانیتور CRT پونزده اینچ LG
5- کارت 1394 مدلش رو نمیدونم. 20 تومن خریدم 4 سال پیش :دی
6- 2-3 هزار تومن پول :دی (یعنی بیشتر نمیخوام خرج کنم)
7- یه دل خوش :دی
سوال من : آیا با این تجهیزات موجود میتونم پریویوی کارهام رو یا روی TV یا CRT ببینم؟
نمیخوام خرجی بکنم. اگه نمیشه مهم نیست. اما اگه میشه خیلی مهمه :دی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا هووووووووووووو
ممنون از زحمات دوستان
آقا یه نفر نیست جواب ما رو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا هووووووووووووو
جوابت رو شخصی بهت دادم که :13:
حسین جان به قسمتی از متن که سایزشو بزرگ کردم دقت کن :46:
یا هوووووووووووووو
آقا یکی جواب مارو بده
درود;
الل حساب:
.......کد:http://premierepro.wikia.com/wiki/Monitor
مهیار جان عالی بود
استفاده بردیم
خیلی خیلی ممنون
یا هوووووووووووووو