سلام دوستان من حداکثر 19 تومن پول دارم . چی بگیرم که با این قیمت بهترین انتخاب باشه ؟
حالا از نقدی یا اقساط فرقی نمیکنه .
میخوام زیاد اذیت نکنه . مصرفش پایین باشه . ماشین خانواده باشه تا 4 نفر . برای مسافرت راحت باشه .
Printable View
سلام دوستان من حداکثر 19 تومن پول دارم . چی بگیرم که با این قیمت بهترین انتخاب باشه ؟
حالا از نقدی یا اقساط فرقی نمیکنه .
میخوام زیاد اذیت نکنه . مصرفش پایین باشه . ماشین خانواده باشه تا 4 نفر . برای مسافرت راحت باشه .
به نظر من سمند ef7
قيمت صفرش حدود 16-17 ميليون هست
موتور پايه گازسوز داره كه با توجه به وضعيت بنزين كه به وجود مياد خيلي به درد مي خوره
مصرف بنزينش 5.8 ليتر تو صد كيلومتر
16 سوپاپ موتورش هم 1700 سي سي
كلا به نظر من ماشين خوبيه
ماشین خوبیه .... البته مدل فول اپشن یعنی سالش رو بگیری خوبه
در میاد 16.800 مدل فولش
جدا تو راحتی تکه بخصوص برای سفر
میخواستن مدل سورن EF7 هم بدن بیرون .... اون خیلی خوبه
این مشخصاتی که مد نظرتونه دقیقا میشه هیوندای ورنا! از لحاظ جاداری که عالیه! مصرف هم که میشه گفت بنزین رو بو میکشه و حرکت میکنه! کلا هم ماشین کم خرج و بی آزاریه!
ورنا ماشین خیلی خوبه من باهاش روندم ... بدیش قطعات گرونه + امکانات ناچیز !
من هم ورنا رو پیشنهاد می کنم چون: کم استهلاکه کم مصرفه ایمنه خدمات پس از فروش خوبی داره و.....
منم بهت 206sd سری V8 مخصوصا اگه آپشن دار باشه
ضمنا اون دوستمون گفت که EF7 پایه گاز سوزه تا جایی که من شنیدم اصلا چیزی به اسم موتور پایه گاز سوز وجود نداره لااقل توی ایران اینا همش جفنگیات ایران خودروست
نقل قول:
ضمنا اون دوستمون گفت که EF7 پایه گاز سوزه تا جایی که من شنیدم اصلا چیزی به اسم موتور پایه گاز سوز وجود نداره لااقل توی ایران اینا همش جفنگیات ایران خودروست
برید و بخونید :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IKCO_EF_engines
نقل قول:
use CNG as their main fuel and they can also use gasoline.
با توجه به مشخصات
سمند EF7
و بعد هم ا دی وی8
دور و بر ال 90 و ورنا اینا هم نرو که بیچارت میکنه
من توصیم 206 SD بود اما چون برای مسافرت و راحت بودن براتون مهمه سمند EF7 بهترین گزینه برای شماست.