بعضی وقتها یهو یه صفحه ی آبی میاد که یه چیزایی توش نوشته (یه نوع اروره ) و بعد از یکی دو ثانیه کامپیوترم ریستارت میشه، نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاریه
کسی میدونه مشکلش چیه؟
Printable View
بعضی وقتها یهو یه صفحه ی آبی میاد که یه چیزایی توش نوشته (یه نوع اروره ) و بعد از یکی دو ثانیه کامپیوترم ریستارت میشه، نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاریه
کسی میدونه مشکلش چیه؟
سلام
تو اون صفحه آبی پایین صفحه یه سری اعداد تو قسمت technical information نوشته که از روی اونها میشه تقریباً فهمید که مشکل از چی بوده؟اگه می تونید یه عکس از اون صفحه بگیرید بعد اون اعداد رو تو گوگل سرچ کنید تا بفهمید مشکلتون چیه؟اگه نمی تونید, عکس رو اینجا بزارید تا اگه کمکی بتونیم براتون بکنیم.
یه عکس تو گوگل پیدا کردم، شبیه اینه ولی نمیدونم توش چی نوشتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همین قدر ازش میدونم ؛ اگه کار رو راه میندازه که راهنمایی کنید اگه نه هم وقتی دوباره اومد نوع ارور رو یادداشت میکنم همین جا اعلام میکنم
مشکل دومی هم داره: بعضی از وقت ها وسط بازی (فقط تو بازی این اتفاق افتاده) کامپیوتر از کار میفته، نه تصویر عوض میشه ، صدا از بین میره و فقط یه وز وز میشنوم ، هیچ دکمه ای کار نمیکنه و فقط راهش اینه که دکمه ی ریستات رو بزنم. مشخصات سیستم:
cpu: core2dou e7400
m.b: gigabyte p43-es3g
vga: 9400 gt gigabyte
ram: 1*2gb 1066 kingmax
تو همه ی بازی های call of duty - counter- medal of horor - far cry مشکل دوم برام پیش اومده
ولی مشکل اول فقط تو ویندوز
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم:41:
سلام به همه.تمام دوستانی که این مشکلرو دارن این سه کار رو بکنن.
1.رم و گرافیک هر چی که هست در بیارید دو باره بزنید
2.تعویز ویندوز(اگه نمیتونید یا فرقی نداره برید قسمت بعدی)
3.روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید و برید propertirs.تو صحفه جدید به سمت چپ برید(در vista ,7) و بر روی advanced system settings کلیک کنید.در صحفه جدید سه تا settings میبینید.بر روی سوی کلیک کنید و بعد در صحفه جدید تیک automatically restart رو بر داری. اینبار در بعد از اومدن صحفه آبی دستگاه ریست نمیشه و شما میتونید پیغام رو ببینید.اگه میتونید یه عکس واضح بگذارید و منتظر باشید تا بگم چی کار کنید.
اما اگر نمیتونید خط دوم پیگام که خیلی مهمه رو بگذارید البته اگر در پیغام چیزی دیگری جز چک فرآ پدیت و بکاپ بود بگید.
BLUE SCREEN يا صفحه ابي يه ارور سخت افزاريه
در 99%موارد اين ارور وقتي ايجاد ميشه كه مشكلاتي در سخت افزار سيستمتون به وجود بياد
در كل فقط اشكال در 3 قطعه از سخت افزار ميتونه باعث ايجاد اين ارور بشه
اول مادر بورد كه احتمالش تقريبا صفره و هارد و رم ها
معمولا اين ارور به خاطر ايراد رم هاست
ولي بعضي مواقع هم ديده شده كه مشكلات هارد باعث بوجود اومدن اين ارور ميشن
اگه در متن ارور محل دخيره شدن ارور نوشته شده 100 ارور از رم دستگاهتون هست
رم هاي pc تون رو در بيارين تميز كنيد دوباره جا بزنيد شايد اشكال بر طرف شد
سلام منم همین مشکل رو دارم. اینم یه عکس با کیفیت از صفحه آبی البته گاهی بدون اینکه صفحه آبی بیاد یه هو تصویر مونیتور قروقاطی میشه و هیچ راهی جز ری استارت کردن باقی نمیمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز دوباره ارور رو دیدم ولی تا اومدم بخونم ری استارت شد، بعد از بالا اومئن اینا رو نوشت:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 8E235107
BCP3: 8B1939B4
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\073010-18220-01.dmp
C:\Users\omid\AppData\Local\Temp\WER-25942-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
سیستمو روشن کن سریع f8 رو پشت سر هم بزن و تو صفحه ای که باز میشه گزینه ای که نوشته disable automatic restart on system error رو بزنید اینجوری سیستم ریسیت نمیشهنقل قول:
بعد عکس بگیرید
یکی به داد من برسه!!! اگه همینجوری پیش بره کل کامپیوترم منفجر میشهنقل قول: