با درود
دوستان بنده میخواستم یک سونی 40 اینچ سری EX بگیرم سوال داشتم ایا مورد تائید دوستان هست ؟ نسبت به قیمت متناسبش کیفیت خوبی داره ؟
اولویت اول من سامسونگ B650 یا پاناسونیک G10 بود . حال کدوم رو دوستان توصیه می کنند
حمید
Printable View
با درود
دوستان بنده میخواستم یک سونی 40 اینچ سری EX بگیرم سوال داشتم ایا مورد تائید دوستان هست ؟ نسبت به قیمت متناسبش کیفیت خوبی داره ؟
اولویت اول من سامسونگ B650 یا پاناسونیک G10 بود . حال کدوم رو دوستان توصیه می کنند
حمید
SALAM DOOST AZIZ MAN HAM MESL SHOMA BEN SAM C650 &SONY EX500 MOONDAM
گزينه خوبيه منتها با توجه به دو گزينه ديگتون من اون دو مدل رو پيشنهاد ميكنم :46:نقل قول:
دقيق بخاطر همين حري كه خودتون ميزنيد با توجه به قيمتش نسبت به b و g برتري نداره
هم b و هم gجواب خيلي خوبي پس دادند
دوست عزيز من اخيرا يه Sony EX4-40 از بانه گرفتم 810 تومن به نظر من گزينه خوب و با هزينه كمتري هستشنقل قول:
من كه خيلي راضي هستم
گزينه هاي ديگه هم خوب هستن ولي فكر مي كنم نزديك 300 تومن اختلاف قيمت دارند كه به نسبت كل قيمت كم پولي نيست
ضمنا اگه خواستي اطلاعات بيشتر هم مي تونم بدم
B یا C سامسونگ رو در مقابل سری NX سونی چطور می بینید؟ مثلا C650 و NX500.نقل قول:
با تشکر
والا قضاوت براي من كه سري b دارم خودم شايد كمي سخت ومقرضانه باشه :46:نقل قول:
شرط احتياط اينه كه رويو ها رو بخونيد وكمي دنبال كنيد قطعا به نتيجه گيري خوبي ميرسين
سري nx هم جز سري هاي خيلي خوب سوني هست دقيقا همون صفحه گلاسي رو داره و امكانات مشابه والبته usb سام رو نداره هر چند به نظرم در دقت وجزئيات رنگ سوني بهتره ولي در مورد كنتراست مطمئن نيستم به b يا c برسه
منتها بايد دقت كنيد قيمتها هم متفاوتند :46:
دقیقا منظور از usb سام رو نداره چیه؟
مگه قیمتهاشون نزدیک بهم نیستند!؟ سری c رو حدود 1400 الی 1500 باید باشه (با گارانتی) و NX500 هم سایت زیر 1400 داده. البته هر دو 40 اینچ.
کد:http://www.sor.ir/temp.php?irantech_cms=102&idlevel=26
usb مدل هاي c5.. و c6.. و b6... ميتونند اكثر فرمت هاي رايج بازار رو تا 1080p بدون مشكل اجرا كنند در واقع شما يك wd هم داريننقل قول:
در مورد سري هاي ex500 و Ex700 گويا پنلهايي كار سامسونگ هست :46:
داشتن پردازنده تصویر براویای اینجن 3 میتونه 97 درصد جزئیات یک تصویر رو به نمایش بگذاره . . داشتن موتور براویا بزرگترین برتری سونی
موافقم صد در صدنقل قول: