-
ولتاژ 2000V
دوستان من یه پشه کش برقی خریدم(ازونا که شبیه راکت تنیسه)
ولتاج خروجیش خیلی زیاده حدود 2000v همه چیزاشو در آوردم...میخام قوی ترش کنم...
میشه یکی دیگه بخرم بعد ببندمشون به هم که بشه 4000تا؟
اگه میشه یکم توضیح میدید؟
یک خازن بزرگ داره روش نوشته 2000ولت میخوام یکی دیگه بهش اضافه کنم میشه یادم بدید
بعد اگه بخوای ولتاژ رو اندازه بگیری باید از چی استفاده کنیم؟آخه این مالتیمترا تا1999 بیشتر نشون نمیدن:41:
ممنون از همگی
-
بسیار ممنونم از راهنمایی همتون!!!!!
-
دوست عزیز در این نوع حشر کش ها ولتاژ فقط نقش ایفا میکنه و خبری از جریان نیست.
میشه بفرمایین ولتاژ ورودی چد ولته؟ساختار داخلیش جز اون خازن چی داره میخوام بدوم از کدوم روش استفاده شده تا بتونم بیشتر کمک کنم!
-
ولتاژ ورودی 3 ولته (دوتا باطری قلمی)
این طور که من دیدم اول ولتاژ میره توی یک سیم پیچ (شبیه ترانس) بعد ولتاژش زیاد میشه ولی جریان کم میشه...بعد توی همون خازن انرژی جمع میشه وبعد جرقه میزنه...
همینا رو فهمیدم فقط میخواستم بدونم که اگه یکی دیگه عین همینو داشته باشم چطوری زیاد ترش کنم؟
ممنون دستتون درد نکنه:11:
-
من از این مدل پشه کشا ندیدم ولی اگه باتری که جریان مستقیمه به ترانس وصله پس قبل ترانسفورمر باید یه مبدل دی سی به ای سی (dc to ac) داشته باشه.با این اوصاف ساده ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه یک خازن دیگه مثل خازن خودش با خازن خودش موازی کنی اینجوری ولتاز دو سرش دوبرابر میشه.ولی اگه ترانس نداشته باشه شاید با یک مدار چند برابر کننده بشه این کارو کرد.من که اینا به ذهنم رسید.شاید دوستان دیگه نظر های بهتری داشته باشن.
-
این انگار ولتاج خروجیش هم dc هستش
مبدل نداره فقط چند تا دیود با دوتا خازن بزرگ با یه ترانس
-
دوستای گلم کسی نیست به من کمی کمک کنه تا اینو تا 100kv زیاد کنم؟
-
اونقدر نميشه !!! خازن با اين ولتاژ تقريبا نيست. اون مدار هم ممكنه خازن به خروجي وصل نباشه يا اصلا در قسمت ولتاژ بالا كار نكنه ! اون مدار همونطوري طراحي شده و نميشه راحت زيادش كرد.
ضمنا اگه 100kv بسازي اونوقت از كجا ميفهمي كار ميكنه يا نه ؟ تو كه ديگه نيستي !! :31:
تازه يكي ميخواست يه مدار ولتاژ بالا بسازه بعد كنتور خونه ش رو باهاش روشن كنه ! شايدم به اداره برق ، برق بفروشه !! :31:
-
میشه یه عکس از مداراتش برازی؟
-