مشکل در نصب نرم افزار جاوا روی مموری کارت
مشکل دیگه ای که این گوشی داره پس زدن مموری کارت موقع نصب نرم افزار های جاوا هست که بصورت پیش فرض روی مموری کارت نصب میشه.
مشکل آزار دهنده ای که مجبورت میکنه مموری کارت رو در بیاری و دوباره جا بزنی.
دست آخر هم مجبور میشی فایل های جاوا رو از روی مموری کارت به مموری خود گوشی Move کنی و مموری کارت رو خارج کنی و بعدش فایل های جاوا رو از روی مموری خود گوشی روی خودش نصب کنی.
البته این مشکل دو سه خط در میون پیش میاد و ربطی هم به نوع مموری میکرو اس دی هم نداره.
گوشی Hazel هم که برادر دوقلوی این Elm هست و نرم افزار یا بهتره بگم Firmware مشابه ای داره دقیقاً همین مشکل رو داره.
خودم شخصاً دو روز تمام درگیر این بودم که بفهمم مشکل از مموری کارت من یا گوشی منه یا نه، اما انگار این مشکل از Firmware گوشیه.
شما با این مشکل بر نخوردین؟
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
نقل قول:
عزیزان حق با شماست،ولی تقصیر من هم نیست،هفته نامه عصرارتباط با نقل قولی از مدیر منطقه ای سونی اریکسون در خاورمیانه گفته بود گوشی سونی اریکسون k970 به صورت رسمی با نام kf970 عرضه میشه،
در مورد این دوگانگی نام و ابهامات باید شفاف سازی بشه،
در هر صورت بنده مقصر نیستم،بلکه اطلاع رسانی سونی اریکسون بسیار ضعیفه،حتی در سایت gsmarena نیز اکیدا ذکر شده این گوشی تنها با نام elm عرضه میشه!!!!
حالا که چند مدت از اومدن این گوشی به بازار میگذره و توی خود سایت سونی اریکسون هم از اون به اسم Elm نام برده، آیا امکان این هست که اسم تاپیک رو اصلاح کنی؟
K970