-
مشکل برای کولر پراید
سلام دوستان . دوستان من سوار پرایدم که میشم . دمای آب ماشین وسط دقیقا . کولرم خوب خنک میکنه . ولی یکم گاز رو که زیاد میکنم مثلا سرعت میره رو 100 110 یهو باد کولر داغ میشه . آمپر ماشینم بالا نرفته . در ضمن ماشینم انژکتوری بنزینی هست . ممنون میشم بگید چرا اینجوریه؟
-
سلام سنسور اکسیژن را چک کن
احتمالا ماله اونه
.
-
برا تست کردنش پیش کی باید برم؟
-
پیشه یه مکانیکی یا نماینگی سایپا اگه هنوز گارانتی داره
.
-
من احتمال ميدم شما پا را تا انتها روي گاز فشار ميدين كه در نتيجه كليد انتهاي گاز فعال ميشه و كولر موقتا آف ميشه
ولي اگر اينچنين نيست بهتر هست ماشين را به نمايندگي يا يك تعمير كولر نشون بدي
-
بله تا انتها فشار میدم . راهی برای قطع کردن اون کلید نست؟
-
اگر پرايد شما از سري كاربراتوري قديمي باشه كه بله ميشه كليد انتهاي پدال را قطع كرد
ولي اگر انژكتوري باشه بعيد مي دونم شدني باشه و كليد بصورت الكترونيكي از درون ECU كنترل ميشه
پ.ن : چه نيازي هست كه تا انتها گاز بدين.چون اگر ماشين سالم باشه با كولر روشن به راحتي با تعويض دنده در دور 3000 موتور در شهر قدرت و كشش معقولي داره(تجربه چندين ساله خودم هست)
-
آقا دستتون درد نکنه . مشکل همون فشار دادن پدال تا آخر بود :31:
-
اول اینکه نباید باسرعت 100 میری کولر ماشینی مثل پراید بزنی چون این ماشینا موتوراشون برای کولر خیلی تنظیم نشده تازه ماشین جوشم میاره به نظر من تو سرعت 100 به بالا کولر نزن به ماشینت صدمه میزنی اما اشینای دیگه این جوری نیست مثل 405 پرشیا و
...
-
نه دوست عزیز من ماشینم تو بالای 100 تا با کولر هیچ مشکلی نداره و جوش نمیاره . حتی یه بار یه مکانیک که خودش پراید داشت نشست پشتش و تعجب کرده بود که چطور با کولر ماشین اینقدر نفس داره . مشکل همونی بود که دوستان گفتن .