-
دستگاه كوچك كننده بيني ؟
سلام دوستان عزيز من ميخوام دستگاه كوچك كننده بيني خريداري كنم آيا تا حالا كسي هست كه از اين دستگاه ها استفاده كرده باشه و نتيجه گرفته باشه ؟ اگر بله چه ماركي ؟ در ضمن من نميدونم بيني من گوشتي هست يا غضروفي يا ... عكسشو ميزارم پايين اگه ميشه دوستان بگند بيني من چه مدلي هست:31:
کد:
www.niazeirani.com/Image0973.jpg
-
با دستگاه نميشه بيني رو كوچك كرد .اينها تبليغات دروغه
-
این حرفها دروغه و به هیچ عنوان پول خود را صرف آنها نکنید . :41::13:
-
[IMG]www.niazeirani.com/Image0973.jpg[/IMG]
دماغتون غضروفیه یا استخونی؟
-
يعني چي ؟ فرقش چيه ؟
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
در ضمن يكم كج هم هست
-
منظورشون گوشتی یا استخونیه ؟؟ به احتمال زیاد واسه شما گوشتیه که به فکر کوچیک کننده بینی افتادین .
من نظر شخصیمو میگم اینا جواب نمیده ...
یکی از دوستایه من میره پیش یه دکتر جراح هر 6 ماه یه آمپول کوشولو میزنه بینیش کوچیک میشه ... البته فقط برای بینی هایه گوشتی جواب میده ... چربی هایه بینیشو میسوزونه انگار عمل کرده
-
من بيشتر مشكلم كج بودن بينيم هست وگرنه مشكلي با تپليش ندارم :31:
-
خوب دوست من کج بودنش که دیگه باید عمل بشه ... این کوچیک کننده ها اگه هم کار کنن واسه اون تپلیه مماخه نه کجیش :31:
-
شما دكتر خوب و متعهد و همچنين ارزوني سراغ داريد تو تهران ؟ قيمت هاش چقدر هستند ؟
-
قیمت عمل بینی که آمارشو دارم از 2 میلیون 500 تا 4 تومن ... آخه معرفی دکتر که اینجوری نیست . باید تو اطرافیانت کسایی باشن تو نمونه دیده باشی . اگه بخوای من 2 3 جا خوبشو میشناسم خواستی بهت میگم