سلام
نقل قول:
اما به نظرم کمی گرونه. اگه میشه یکی باقیمت یکمی کمتر پیشنهاد بدین و فرقش با این بالایی چیه و این که ارزششو داره.
اگه USB3.0 براتون مهم نباشه میشه مادربرد با قیمتهای پایینتر هم گرفت
نقل قول:
3.در مورد رم خیلی مشکل دارم اولا: ddr3 بخرم یا نه؟ ارزششو داره؟قیمتش چنده؟ دوما:2 تا 1 گیگ یا 3 تا 1گیگ یا 2 تا 2 گیگ سوما: چه مارکی باشه؟ چون اختلاف قیمتاشون خیلی زیاده.
حتما DDR3 بگیرید
2 گیگش حدود 55 تومن
نسبت به بودجه 2 یا 4 گیگ مناسبه
نقل قول:
7.برای پاور هم می خواستم بدونم چند وات برای یه سیستم قایلارتقا کافیه؟
برای 5750 حدود 500 وات توصیه شده و کافیه
540W از ممونکس و یا 535W از گرین میتونه انتخاب مناسبی باشه
نقل قول:
8.اسپیکر: 4 بانده بخرم یا 2 بانده؟ منظورم اینه که بازی های جدید صدای 3 بعدی رو ساپورت میکنن که 4 بانده بخرم؟ لطفا یه مدلی پیشنهاد بدین.
اگه زیاد موسیقی گوش میدین اسپیکر های 2.1 کاناله بهتر جواب میدن
ولی اگه بیشتر برا بازی و فیلم میخوایین اسپیکرهای 5.1 کاناله توصیه میشن (البته این به این معنا نیست که برا موزیک جواب نمیدن)
نقل قول:
9.DVD Writer:خودم یه پایونر دارم ولی احساس می کنم سرعتش کمه. خودم می خواستم یه غیر از اون پایونر یه dvd ROM پر سرعت هم بخرم. نظرتون چیه؟
بله میتونید
ولی توصیه میکنم به جای DVD ROM یدونه DVD RW دیگه بگیرید که اختلاف قیمت آنچنانی هم ندارند
مثل Liteon 24X حدود 25 تومن
نقل قول:
یه سواله دیگه هم دارم. از این سیستم چند نفر استفاده میکنن و شاید توی یه روز چند ساعت خاموش باشه. میخاستم بدونم برای سیستم خنک کنندگیش چیکار کنم که هم قیمتش مناسب باشه و هم مشکلی برای سیستمم پیش نیاد؟
اگه کیستون تهویه خوبی داشته باشه،هیچ مشکلی بوجود نمیاد حتی با کارکرد 24 ساعته سیستم
همه چیز رو گفتید بجز بودجه و کاربردتون رو؟!