سلام دوستان كنكور رياضي 89 هم تموم شد:31:
دوستاني كه شركن كرده بودند بگن سطح سوالات چطور بود؟؟؟
Printable View
سلام دوستان كنكور رياضي 89 هم تموم شد:31:
دوستاني كه شركن كرده بودند بگن سطح سوالات چطور بود؟؟؟
.......................سطح سوالات خوب بود ................ سال 81 یادش بخیر
کی تموم شد دوستان ؟
به همتون تبریک می گم. بلاخره یه سال زحمت و تلاشتون به نتیجه رسید.
واقعا تبریک می گم. امیدوارم تجربه هایی که کسب کردین رو به ما سال بعدی ها بگین. :11:
تبریک
فقط می تونم بگم فاجعه بود !!!!
خیلی سخت بود ! هیچ سالی تا به حال اینجور نبوده !
من تو آزمون آخر سنجش پیشبینیم رتبه 3 منطقه 3 بود ! تو طول سال هم که گزینه 2 میرفتم میانگینم 50 کشور بود ! اما این آزمون واقعا سخت بود ! از آخر اول میشم !!:2:
:18::18::18::18:
نظر دوستان چیه؟؟؟
اشکمو درآورد لعنتی ، الان فقط دارم دعا دعا می کنم که واسه همه خیلی سخت بوده باشه چون اصلا انتظار رتبه بالای سه چار هزار ندارم . این توکلی فلان فلان شده برگشته گفته سطح سوالا اصلا تغییر نکرده و مثل پارسال می مونه ، آخه نفهم ، آدم رو هوا که یه حرفی رو نمی زنه . واقعا غافلگیر شدم . عمومی ها رو فکر کنم خیلی خوب زدم ولی اختصاصی مرگ بود .
امیدوارم نتایج خوب بشه . چون واقعا زحمت کشیدیم . هممون
عمومی ها, مثل خر آسون بود. خیلی خیلی آسون.
اما تخصصی مثل گاو سخت بود. خیلی سخت و وقت گیر. هر سئوال ریاضی فقط 10 دقیقه زمان میگرفت آخرش هم به جواب نمیرسیدیم. با هزار خوشحالی اون 10 دقیقه رو با جان و دل قبول میکردم و سئوال رو حل میکردم اما به یه جواب دیگه میرسیدم. بارها امتحان میکردم اما باز هم :دی
فیزیک هم سخت بود.
در عوض شیمی آسون بود. ولی چه فایده اصلا وقت نشد.
کاش این نظر سنجی و ۲ قسمت می کردین:
۱- عمومی
۲- اختصاصی
به نظر من عمومیش خیلی بد نبود و ریاضیاتش خیلی سخت (یعنی یه جور دیگه . غیر عادی؟ پیجونده بودن) و کلا اختصاصیش یکم سخت بود
من که خودم نرسیدم خوب بزنم ولی یه سری از دوستام می گفتن شیمی راحت بوده
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
کاش این نظر سنجی و ۲ قسمت می کردین:
۱- عمومی
۲- اختصاصی
به نظر من عمومیش خیلی بد نبود و ریاضیاتش خیلی سخت (یعنی یه جور دیگه . غیر عادی؟ پیجونده بودن) و کلا اختصاصیش یکم سخت بود
من که خودم نرسیدم خوب بزنم ولی یه سری از دوستام می گفتن شیمی راحت بوده
توصیه من : تا کلید سوالا رو نبینی حدسی نزننقل قول:
3 آزمون جامع قلم چی از کنکور خیلی سختتر بود جوری که بعد از آزمونا میخواستم گریه کنم
خیلی بد دادم
چی کار کنم حالا ؟؟؟؟
یکی می شه بهم بگه شبانه چطوریه ؟؟؟
شهریش ؟؟؟
رتبش ؟؟؟؟
دارم می میرم از ناراحتی
کمکم کنید :37: