دوستان میخوام ببینم نظرتون درباره پردازنده Phenom II X4 955 چیه و آیا به مادربورد Gigabyte 770T-USB3 میخوره و مشکل سخت افزاری یا غیره نداره؟
با تشکر
Printable View
دوستان میخوام ببینم نظرتون درباره پردازنده Phenom II X4 955 چیه و آیا به مادربورد Gigabyte 770T-USB3 میخوره و مشکل سخت افزاری یا غیره نداره؟
با تشکر
مادربرد یک چیزه بهتر بگیرید چیپ 770 خیلی ضعیفه . این USB 3 رو چند جا تداخل IRQ دیدم . یک چیزی هست فعلا اینتل و AMD ازش استفاده نمیکنن. هر چیپ واسطه ای هر وقت به خاطر ساپورت روی هر بردی پیاده شده همیشه نتیجه خوبی نداده . USB با کارتهای PCI بهتره انگار کارتهای USB 3.0 هم اومده .
پردازنده phenom ii x6 1055 بگیرید
با تشکرنقل قول:
منظورتون از ضعیف بودنش چیه؟
اگه یه مادربورد دیگه (حداکثر ۱۵۰۰۰۰ تومان) هم معرفی کنید که همین پردازنده phenom II x4 955 رو ساپورت کنه ممنون میشم. هزینه ای که میتونم بکنم با phenom II X6 1055 جور در نمیاد٬ خیلی گرونه.
مادربردی برای معرفی نیست. بستگی به نوع کاراییت داره ولی همونطوری که دوستمون گفتن چیپست 770 برای این cpu ضعیفه و باید از چیپست های 790fx یا 790x استفاده کنی. تو بازار ایران نمیشه رو مدل مادربردی به طور پیشفرض حساب کرد و باید بری بازار ببینی با این چیپست ها چی گیرت میاد ولی علی الحساب msi-790xt-g45 مدل عالی با قیمت حدودی 100 تومان هست. و جز مادربردهای سری جدید msi هم به حساب میاد.
از من هم میشنوی فعلا دور usb3 رو خط بکش تا یه مدت بگذره.ولی اگه بارم اصرار داری باید هزینه ی بیشتری کنی و مادربردی با چیپست 890 بگیری.
راستی اگه یه وقت مادربردی با چیپست 785g هم گیرت اومد در خریدنش شک نکن و با اینکه گرافیک مجتمع درش داره ولی جز بهترین چیپست های بازار به حساب میاد.
این هم اون مادر برد که واقعا انتخاب ایده عالیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میگید 770 خیلی ضعیفه.تستش که بد نیست.فکر کنم میارزه خریدنشنقل قول:
نه عزیز اشتباه نکن. این چیپست ضعیف نیست و اتفاقا یکی از north bridg های قوی amd هست. منظور اینه که برای یک cpu 4 هسته ای ضعیفه و راندمان کاری اون رو در حین کار به مراتب پایین تر از یک چیپ 790 میبره.
اما برای یک cpu دو هسته ای , 770 مناسبترین چیپسته.
چون amd همزمان با معرفی cpu ها چیپ های جدید و حتی سوکت های جدید محصولات مناسب با اون رو همیشه به صورت پلتفرم اعلام میکنه و اینایی که من میگم بر اساس همین پک هاست.
تست بالا با 3 هسته ای فنوم بوده.برا 4هسته ای هم فکر نکم انچنان تفاوتی داشته باشهنقل قول:
خب در خیلی موارد این تفاوت توی cpu هایی مثل 955 و 960 نشون داده شده که درسته تفاوت روی کاغذشون چندان قابل توجه نیست اما در خیلی موارد قابل چشم پوشی هم نیست.مثل نقش چیشست با بالا رفتن ضریب کلاک cpu.
اینم بگم که من چون همیشه طرفدار سیستم ارزون قیمت ولی با کارایی قابل قبول(best value)
هستم و معتقدم به خاطر فقط چند درصد کارایی بهتر نباید هزینه ی چند برابر کارایی بهترو بکنیم خرید سیستمی با چیپست 790fx رو پیشنهاد نمی کنم.
ولی چون در مدلهای msi و jetway تفاوت قیمت بین 770 و 790X خیلی کمه چرا از چیپ ست قدرتمند استفاده نکنیم؟؟
به نظرمن اون مادربردی که بهت پیشنهاد دادم بهترین نسبت قیمت به کارایی رو داره.
مادربرد خود منم یه مدل پایینتر همینه.K9A2CF. با چیپ 790X
asrock هم چون ارزونتره چیپست بهتری با یک قیمت مشخص میشه ازش خرید.ولی هر ارزونی بی حکمت نیستنقل قول:
دقیقا,asrock از زیر مجموعه های شرکت بزرگ asus هست که محصولات رده پایینی رو تولید میکنه و کیفیت محصولاتش تو مایه های الایت گروپه:ارزان,کارامد,ولی نه خیلی فوقالعاده!!نقل قول:
به نظر من درمورد مادربرد باید خیلی حساسیت بخرج داد و از برندهای معتبر انتخاب کرد تا بعدا مشکلی پیش نیاد.
asus و gigabyte که جای خود دارن و msi هم که همیشه خطری برای این دو بوده. ولی به شخصه علاقه ی خاصی به کیفیت و طراحی برند msi دارم.