نقل قول:
1-نمی دونم چه کنم، اگر ید بخورم و بافت تیروئید رو از دست بدم و همیشه کم کار تیروئید بشم....و یا همیشه مواظب TSH باشم و اون رو، رو به مینیمم نگه دارم؟
تصمیم اصلی با پزشکتونه نمیشه به این راحتی نظر داد . شما با یک متخصص دیگر هم مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرید
نقل قول:
2-به خاطر تیروئید، نمی تونم کارهایی رو که دوست دارم انجام بدم چون هیجان باعث پرکارتر شدنش می شه، از طرفی نمی دونم هیجان روی ترشح یا عدم ترشح TSH نقش داره یا نه؟ مثلاً من با این اوضاع، اگر خیلی شاد بشم یا غمگین بشم، TSH خونم بالا می ره؟ اگر اینجوری باشه پس چه جوری با آزمایش 3 ماه، TSH رو کنترل کنم؟
خیر هیجان و شادی و غم روی ترشح هورمون تیروئید شما تاثیری نداره:41: بلکه ترشح هورمون تیروئید ممکنه روی آنها تاثیر داشته باشه .:46:
نقل قول:
3-برام برای 10 مهر آزمایش نوشتند، در حالیکه 12 مرداد، می شه 3 ماه از آخرین آزمایش. الان هم می ترسم که مبادا، TSH از 6.2 بالاتر اومده باشه.
ترس نداره که حالا به فرض که بالاتر آمده باشه متی مازول رو کم می کنیم این که خوبه :31:
نقل قول:
4-برای اینکه، TSH رو به سمت مینیمم ببرم، می تونم، دو روز هفته رو 2 تا متی مازول و بقیه هفته رو یک عدد متی مازول بخورم؟ یا اینکه مصرف روزانه متی مازول حتماً باید مساوی باشه؟
خوب بود این سوال را از پزشک متخصصتون می پرسیدید :13: ولی به نظر من مشکلی نباید داشته باشه که به این صورت مصرف بشه .اگر قرص ها نصف می شوند شاید هم 1.5 قرص بد نباشه .:20:
موفق باشید :11: