[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3DS MAX
Maxwell
زمان رندر 6 ساعت !!!
wire
کد:http://rapidshare.com/files/401327622/wire.jpg.html
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3DS MAX
Maxwell
زمان رندر 6 ساعت !!!
wire
کد:http://rapidshare.com/files/401327622/wire.jpg.html
سونی اریکسون بالاش خیلی خوب نوشتی!!!!!
6 ساعت رندرش طول کشیده ؟؟؟ داشتم وسوسه می شدم دنبال MAXWELL بگردم واسه مایا (نجاتم دادی شب برا MAXWELL خوابم نمی برد )
موفق باشی
من زمان رندر رو یکم زیاد گذاشتم ببینم چه طور میشه.با 3 ساعت رندر هم تقریبا همین شده بود !نقل قول:
این تصویری که رندر گرفتی خیلی کدره اگه اینو با یه موتور دیگه رندر بگیری سریتر می شود تازه از اینم بهتر بود - تو تایپک (نمونه کار های حامد طباطبایی ) بعضی از بچه گفتن واسه انیمیشنم خوبه ولی اگه اینقدر طول بکشه که واسه عکسم خوب نیست ؟
کدریش واسه اینه که من درست بلد نیستم ازش رندر بگیرم. آخه قضیه اش کلا با بقیه موتور های رندر فرق می کنه.
آره. اگه رو سیستم تک روش کار کنی زمان زیادی میبره. با 10 تا 20 تا یا +++ سرعتتم بالاتر میره
احسان جان تبریک میگم برای شروع با مکسول خیلی کاره خوبی شده .
چند تا نکته هست که باید بگم ...
مکسول اصلا نیازی به زمان خیلی بالایی نداره ....دیگه مثل قدیم نیست (ورژن 1.5 و 1.7 و غیره ) که برای یه کار N ساعت زمان بذاری.
ورژن 2 مکسول 6 برابر سرعت رندرش بالا رفته و کاملا حرفه ای شده .
شما برای صرفه جویی تو زمان رندر اول از همه :
باید یک سیستم قوی داشته باشی این خیلی مهمه ....اگه کیفیت خوب میخواین...باید بهای اونو بپردازین از یه سیستم متوسط هیچ وقط نمیشه توقع معجزه داشت...
بعد از این موضوع شما باید از فایل های HDR استفاده کنی ...بهترین کار برای کم کردن زمان رندر در مکسول همینه....
و اگر سیستم ضعیف هست بهتره که قابلیت مولتی لایت رو فعال نکنین و از متریال های Emitter استفاده نکنین ....
اینا خیلی از امکانات محشر مکسول هست که اگر سیستم قوی ای نداشته باشین ازش محروم میشن...
اگر علاقه داری شما کار رو با فرمت 3ds یا 3dm اگر میتونی برای من ارسال کن تا من با مکسول برات یه رندر بگیرم و تنظیماتشو بهت نشون بدم .
به نظرم برای یه رندر خوب از این آبجکت با مکسول2 فقط 20 دقیقه زمان لازمه تا یه نتیجه خیلی خوب بگیریم .موفق باشی.
احسان کارت خوب شده یخورده بیشتر روش کار کن
قشنگ تر بشه:20:
موفق باشی
مرسی اقا حامد حالا که داری زحمت میکشی این تنطیماتشو همینجا بزارنقل قول:
بقیه هم استفاده کنن:11:
نقل قول:
چشم اگر فایل رو ارسال کنن احسان جان با یه سری توضیحات و رندر نهایی با چند موتور مختلف براتون ارسال میکنم . :11:
سیستمم فکر نمی کنم کم بیاره چون اختصاصی برای کار 3D بستم.نقل قول:
سی پس یو 4 هسته ای core i5
8GB Ram
graphic 9600 GT
مدل رو آپ کردم.
از اینکه زیاد از حد غیر اصولی روی این مدل کار کردم تعجب نکنید. تقریبا اولین مدلی بود که زدم و بیشتر می خواستم یه رندر با مکسول ازش بگیرم ببینم چه طور میشه.کد:http://rapidshare.com/files/402923459/MyCell.3DS.html
در ضمن من از مالتی لایت استفاده کردم. چند تا plain اطراف object میگذارم و Emitter بهش میدم اما با تغییر مقادیرش هیچ تاثیر خاصی روی خروجی بوجود نمیاد.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.
یه سوال دیگه هم اینکه تکسچرهایی که به Keypad دادم تو ویوپورت نشون داده میشد ولی رندر که گرفتم هیچ کدوم از تکسچرها نشون داده نمیشد. به نظرتون چرا اینطوری شده؟