نقل قول:
خب این 206 SD مدل V8 به جز طراحی داخل و خارج بهتر چه چیز اضافه تری از تندر 90 فول داره؟
هندلینگش هم کمی از تندر بهتر هست
نقل قول:
در مورد فضای سر نشین عقب اصلا برام مهم نیست، چون من یه نفر هستم، فقط راحتی راننده برام مهمه، اونایی که 206 داشتن ( و البته تندر نداشتن ) میگفتن 206 از نظر راحتی صندلی و اینجور چیزا خودروی راحت تری هست، نظر شما چیه؟
راستش یکی از ایرادات 206 صندلی راننده هست که هر جوری تنظیمش کنی باز هم احساس راحتی نمی کنی.البته من اول فکر کردم که فقط من بخاطر قد بلندم این مشکل را دارم ولی یکبار در مجله ماشین مطلبی در مورد تست 206 و گل خوندم که نویسنده هم دقیقا همین مورد را اشاره کرده بود(البته من به شخصه نوشته های این نشریه را خیلی قابل استناد نمی دونم)
نقل قول:
ارزون ترین مدل 206 چیه و چنده؟
206 تیپ 2 فکر کن 13300000
نقل قول:
این صندلی راننده تندر قابل جابجا کردن به عقب و جلو و تنظیم ارتفاء و اینا رو داره؟ تو 206 همچین چیزایی دیده بودم.
مدل فول هم قابلیت تنظیم عقب و جلو و ارتفاع و همچنین گودی کمر را داره
نقل قول:
فرمون تندر مثل 206 قابلیت بالا و پایین کردن ارتفاع رو داره؟ ( مثلا برای آدم های قد بلند بتونن فرمون رو ببرن بالا تر تا زانوهاشون نخوره زیر فرمون! )
خیر فرمون تندر چنین قابلیتی نداره البته من بشخصه روی راحتی خودم در خودرو خیلی حساس هستم و با قد 194 به راحتی پشت فرمون تندر جا میشم و پاهام هم با فرمون در تماس نیست
نقل قول:
ارزون ترین ماشین دنده اتوماتیک تو ایران چنده؟
فکر کنم پراید باشه با قیمت 9 میلیون:31:
از اون شوخی بالا که بگذریم فکر کنم ریو SLX باشه با قیمت 16400000
نقل قول:
ارزون ترین تیپ تندر 90 با ترمز ABS و کیسه هوا برای راننده و شاگرد چنده؟
فکر می کنم تندر E1 NEW باشه با قیمت 13-14 تومن