سلام
بازی امروز یعنی 18 آپریل پخش شده. احتمالا توی دو سه روز آینده همه بتونن بازی رو بگیرن. تمام مشکلات و بحثهای راجع به این بازی رو اینجا دنبال کنین. :happy:
Printable View
سلام
بازی امروز یعنی 18 آپریل پخش شده. احتمالا توی دو سه روز آینده همه بتونن بازی رو بگیرن. تمام مشکلات و بحثهای راجع به این بازی رو اینجا دنبال کنین. :happy:
اين هم اولين wallpaper كه از اين بازي هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازي رو UbiSoft تبديل كرده ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امين جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
پس به زودي بايد منتظر RE4 باشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
بچه ها حتما بازي كنيد خيلي بازي باحاليه من خودم تو ps2 سه بار رفتم آخرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دموهاش كه خيلي باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ هاي متن بازي ام كه آخرشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برای Pc اومده یا برای Ps2 ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
براي PS2 كه قبلا اووومده بود
براي كامپيوتر تازه اووومده :rolleye:
ایول یه لینک دانلد دارید. اگه ترنت باشه که خیلی بهتره
هنوز لينكي از بازي نيست. آخه تازه امروز دادن بيرون. فردا يا پس فردا احتمالا ميشه پيدا كرد لينكاشونو.نقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta