-
توپ این دوره از بازی ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قبل از شروع جام جهانی 2010 دروازه بانان بزرگی مثل کاسیاس ، جولیو سزار ، بوفن درباره توپ انتقادات زیادی
داشتن و اعتقاد داشتن تشخیص مسیر حرکت این توپ (با توجه به ساختار هندسی و ایرودینامیکی) سخته و
دروازه بان رو دچار اشتباه میکنه.
با آغاز جام جهانی و گذشت چند بازی چند دروازه بان دچار اشتباهات بزرگی شدن که باعث از دست دادن امتیاز
تیمشون شد و حتی پاسهای بازیکنان و شوتهای بازیکنان شوت زن هم به نظر دقیق نمیاد
نظر شما چیه ؟؟
به نظر شما آیا این توپها استاندارد و مناسب برای جام جهانی هستن ؟
-
دیشب تو برنامه یک جهان یک جام دکتر صدر و نصیر زاده کلی در مورد این توپ صحبت کردن و گفتن که کاملا استاندارده و بهتر از توپ های قبلیه
-
من کارشناس نیستم.
ولی بقول آقای صدر فوتبالیست ها حرفه ای هستند وباید تحت هر شرایطی خوب بازی کنن.
توپ هم جزو شرایط فوتباله...
-
من که موافق نیستم واقعا تو عکس العمل دروازبانها کاملا مشخصه توپ ناجوره
وقتی به سمت دروازبان میره بیچاره نمیدونه چیکار کنه کلا خیلی زیاد سرعت میگیره
-
بنده اینجا نظرم رو گفتم
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5068637&postcount=273
-
امثال من که اطلاعات فنی بالایی ندارن نمی تونن نظر درستی بدن . ولی این توپ در کمپانی آدیداس و توسط بهترین دانشمندان ساخته شده . فیفا هم تایید کرده .
کروی ترین توپ تاریخ جام جهانی این توپه و از نظر افت انرژی حداقل ممکن رو داره . یعنی با یک ضربه سرعت بیشتری می گیره و نه شتاب بیشتر، چون از نظر وزنی مشابه توپ های قبلی هستش! (فرمول رو که یادتونه F=ma )
خلاصه شرایط برای همه تیم ها یکسانه و از خیلی وقت پیش این توپ ها رو در اختیار تیم ها گذاشته بودن واسه تمرین . تیمی برد کرده که خودش رو با این شرایط وفق داده
-
همینجوریش که بازی ها بی گل هست.حالا اگه دروازه بان ها هم اشتباه نکنن که دیگه باید فاتحه جام رو خوند:4:
-
مسخره ترین ایراد که در این جام گرفته شد به توپ بود ... هر سال توپ ها بهتر میشن ... اینیکی هم تا اونجایی که من خبر دارم خیلی روش کار شده .
وقتی دروازبان های مبتدی مثل گرین و شوشو !! توپ رو نمی تونن کنترل کنن خیلی مسخرست که تائید کنیم توپ مشکل داره . اصلا تصویر گل خوردن گرین رو ببینید متوجه میشید این دروازبان خودش مقصره .
-
-
توپش خیلی نازه ،
نمیشه این توپا از جایی خرید ؟
خیلی دوست دارم یه شوت باش بزنم :31: