نقل قول:
چند سوال رو من در تاپیک دیگه مطرح کرده بودم.
این جا هم مطرح میکنم:
1- کیفیت این ها، در برابر دل و ACER چه طوریه؟
2- مانیتورشون چه طورن؟
3- واقعا اصل آلمان هستند؟
4- ماندگاری و استحکام و مچ بودن قطعات و کیفیت قطعاتشون؟
1- از نظر کیفیتی چیزی از اونا کم ندارن و باید گفت تنها شرکتی هست که قطعاتش محصول خود شرکته مثل هارد یا رم یا وایرلس و...
2- تمام LCD و LED هایی که روی لپ تاپ ها سوار میشه معمولا ساخت شرکت سامسونگ هست و در این مورد هم مثل لپ تاپ های دل ساخت شرکت سامسونگ هست ولی در مورد سونی ، ادعا میکنه که ال سی دی های لپ تاپ هاش ساخت خودش هست!
3 به نظر من کسی که سمت فوجیتسو میاد باید اطلاعات کاملی در مورد لپ تاپ داشته باشه. این برند تنها برندی هست که محصول مشترک آلمان و ژاپن هست اینو میتونی از روی خود دستگاه یا باطری دستگاه بببینی.
فقط مدلهای ارزون قیمتی که داره و زیر 600 تومن هست و سری ESPRIMO MOBILE هست باطری و شارژشون چینی هست!
مدلهای دیگه تمام قطعاتش ساخت ژاپن و تحت لیسانس آلمان هست و در آلمان هم اسمبل میشه!!
4- اگه به مدلهای مختلف نگاه کنی می بینی که با توجه به مقدار رم و سی پی یو گرافیک مشخص شده و اینطور نیست که با گرافیک بالا مقدار رم کمتری داشته باشی یا گرافیک پایین تری!
تمام گرافیک های دستگاه ها یا Gforce هست یا Intell HD که در هر دو مدل کارایی خوبی در سیستم ها داره و فقط فرق Gforce با Intel اینه که تفکیک برای بعضیها که GPU واسشون مهمه باشه!!! و GForce موتور قوی تری داره!!
من اینجا مدلهای برتر فوجیتسو رو معرفی میکنم!:46:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
LIFE BOOK T-4310
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات فنی
CPU Intel Core2Duo 2.2 Ghz (T6600) /2MB
RAM 4GB DDR3
HARD 320GB
DVD SWAP
LCD 12.1inch L.E.D
VGA Intel HD Graphics
PORTS 3XUSB2.0, Card Reader,Expresscard,WLAN, Memory card,Bluetooth,Webcam1.3MP,Lan10/100/1000/, Shock Sensor HDD, HDMI,Modem External, DVD RW Swap
BATTERY up to 5.0hrs
WEIGHT 1.79KG
OS VISTA/XP/WIN 7 COMP