من 2تا فن روی کیس دارم.یکی پشت کیس زیر پاور.دومی کنار کیس روبروی cpu.فن پشت هوارا از کیس خارج میکنه.فن کنار را گذاشتم هوارا داخل کنه.این بهترین نحوه هست یا باید فن روبروی cpu را هم بگذارم هوارا خارج کنه؟
Printable View
من 2تا فن روی کیس دارم.یکی پشت کیس زیر پاور.دومی کنار کیس روبروی cpu.فن پشت هوارا از کیس خارج میکنه.فن کنار را گذاشتم هوارا داخل کنه.این بهترین نحوه هست یا باید فن روبروی cpu را هم بگذارم هوارا خارج کنه؟
هر دو فن را به صورتی بزارید که هوا را خارج کنه.نقل قول:
اگه فن به صورتی بسته بشه که هوا را به داخل کیس ببره باعث میشه کیس خاک بگیره.
!؟!نقل قول:
هر دو فن را به صورتی بزارید که هوا را خارج کنه.
اگه فن به صورتی بسته بشه که هوا را به داخل کیس ببره باعث میشه کیس خاک بگیره.
دوست عزیز شما درست بستید کلا نحوه گردش هوا و بستن فنها داخل کیس باید طوری باشه که از جلو و کنار هوا وارد بشه به سمت سی پی یو زیر کارت گرافیک و بعضا هارد و رمها (البته روی اینها می تونی جداگانه فن نصب کنی)بره و از پشت کیس خارج بشه در مورد خاک گرفتن و ..کیسهای استاندارد معمولا یک فیلتر توری شکل یا چیزی شبیه به اون دارن که قابل شست و شو هست در غیر این صورت می تونید چند هفته یکبار کیس رو باز و تمیز کنید....نقل قول:
بله همونطور که در پست قبل توضیح داده شد هوا باید از جلو و جانب کیس وارد بشه و از پشت کیس خارج بشه که یعنی درست نصب کردی
درسته من هم تایید میکنم حرف دوستان رو .
نظر دوستان تایید میشه.
اگر کیستون فیلتر نداره میتونید از نمایندگی های گرین فیلتر مخصوص فن 12cm رو تهیه کنید! البته فن silent هم دارند!
سلام
یه case ی مثل Magnum 2 که فنهاش استاندار خودش بوده، دو تا فن داره که هر دو دارن هوا را میدن بیرون،اما داخل کیس یجورای گرمه؟راه کار؟
جلوشو نمیدانم اما رو درش گویا میشه 1 فن دیگه گذاشت،حالا مسئله اینجاست که اگه رو درش فن گذاشتم باعث میشه کارت گرافیک بهتر خنک بشه؟یا برعکس باعث اختلال در روند خنک شدنش میشه؟
در ضمن سرعت فنهای 12 سانت انگار از 8 سانتیا کمتره،درسته؟
ممنونم
مگنوم2 به قیمتش یه شاهکاره بنظرم
هم جلوش میشه فن بست هم دوتافن رو بغلاش
اشکالی که من بهش میگیرم اینه که هردوتافناشو واسه خروجی گذاشتن
من همیشه خودم یه فن واسه بغلش میزارم
ورودهوا واسه کیس خیلی مهمه
شماهم اینکاروبکن ضررنمیکنی:10: