سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟
یک نمونه داریم که برای فرار از دست هیتلرینگ نظام هست برای مثال اگر یک سایتی آدرس دامنشنقل قول:باشه و سایت هیتلر بشه مدیر سایت میاد چی کار میکنه برا اینکه کاربراش گم نکنن سایت رو میره یه دامنه دیگه میسازه با نامکد:www.man.com
اگه اینم فیلتر شد میشهکد:www.2.man.com
تاکد:www.3.man.com
ادامه داره بستگی داره به همت هیتلرینگ نظام و مدیر سایت :)کد:www.n.man.com
اگر هم که منظورتون اینجوری هست برای مثال www1.man.com باید خدمتتون عرض کنم که این در واقع تعداد سرورهای یک سایت رو نشون میده به فرض یک سایت داریم به آدرساین سایت میاد برای اینکه بار تقاضا رو روی چندین سرور بزاره برای مثال www2.man.com یا www3.man.com این ها در حقیقت سرورهایی هستن که اطلاعات سایت روشون کپی شده و هیچ فرقی نداره که شما بزنیدکد:www.man.com
یا www3.man.com البته این کار توسط Load balancing صورت میگیره و وقتی که تقاضا بیش از حد میره بالا و سرور 1 که آدرسشکد:www.man.com
هست قادر به پاسخگویی نیست شما رو به سرور 2 متصل میکنه :20:کد:www.man.com
فکر کنم منظوره دوستمون یه همچین چیزی بود
www3.man.com
خیلی ممنون از شما منظورم این بود ... www1.domain.com
متوجه شدم برای همین پست رو ویرایش کردم :31: امیدوارم پاسخم واضح بوده باشهنقل قول:
در آدرس یالا www1 ساب دومین هستنقل قول:
اگر به این شکل هم باشهاینجا 1 ساب دومین هستکد:www.1.domain.com
درسته همه این مدل آدرسها ساب دومین هستند چیز خاصی نداره
حالا از هر ساب دومین چطوری استفاده کنن دیگه بستگی به مسئول سایت داره! ممکنه برای مقابله با همون به اصطلاح هیلترینگ باشه یا هر چیز دیگه.
چون میشه هر ساب دومین رو روی یک سرور دیگه ست کرد میشه برای تقسیم ترافیک بین سرور ها هم ازش استفاده کرد اما این حالتش رو فکر کنم بیشتر برای آپلود سنتر ها و این قبیل سایتها استفاده کنند نه سایتهای معمولی