-
مشکل با dvd writer
سلام.
من رایترم هرچی دکمشو مزنم بیرون نمیاد:41:فقط یه صدایی میده ولی بیرون نمی یاد
البته فکر کنم وقتی 20 -30 بار میزنم میاد:18::18:ولی خیلی سخت شده برام.
فقط اگه توش یه سیدی بزارم بعد از 2-5 بار زدن در میاد.
راستی بیشتر دیویدی ها و سیدی هارو هم نمیخونه:41::41::41:
خوشحال میشم راهمایی کنید.اگه لازمه یه نو بگیرم مودلش رو بزارید
-
مارکش چی هست؟
ممکنه تسمه اش پاره شده باشه یا کلید eject آسیب دیده
شما اتصلات،جامپرها،اسکن ویروس،تسمه رو چک کن.
در مورد نخوندن دیسک هم باید بگم که بعضی از رام ها طراحی شدن برای خواندن دیسک های اصل ((رام های لپ تاپ ها))
اما اگر قبلا درست بود و یکدفعه این مشکل پیش اومده به احتمال قوی لنز ضیعف شده که امکانش هست با یه تمیز کردن
درست بشه،شاید هم درست نشه؟ ((انشاالله که درست میشه))
موفق باشی:40:
-
این مشکل به ویروس ربطی نداره
شما ممکنه چیزی جلوی درب درایو باشه که مانع از باز شدن درایو میشه یا اینکه تسمه ی جلوش خراب شده اونو باید عوض کنید
برای مشکل بعدی درایوتونو باز کنید و با پنبه و الکل سفید لنز درایور را به آرومی تمیز کنید و با پنبه ی تمیز خشک کنید
نباید زیاد فشار وارد کنید چون لنز خش میفته
اگه بازم سی دی و دی وی دی رو نمیخوند لنزش ایراد پیدا کرده
-
منم یه همچین مشکلی داشتم . بعدش یه بار کابل ها را سفت کردم برای 2-3 هفته کار کرد و دوباره اونطوری شد ، یه صدایی هم میده هر چند ثانیه یه بار !!! امیدوارم با پاک کردن لنز درس بشه :20:
-
یه مدت پیش درایو dvd لب تابم از کار افتاد چند وقت بعد درایو cd کامپیوتر هم از کار افتاد
یعنی وقتی cd یا dvd توش می ذارم نمی شناسه و می گه درایو خالیه
به نظرم مشکل ویزوسی باشه
شما می تونید کمکم کنید؟
-
سلام
من تا حالا چند مدل dvd رایتر با مدل های مختلف برای سیستم ها ی شرکت و رفقام بستم ولی بدون استثناء همگی بعد از مدتی حدود یکسال دچار عدم باز شدن در و یا مشکل خواندن dvd می شوند بعضی هم رایت نمی کنند.
من hp چند تا همزمان خریدم و رو دستگاه های مختلف بستم . اما همگی بعد از مدت کوتاهی با در و خواندن مشکل پیدا کردند.
من سونی و اچ پی و سامسونگ را امتحان کردم همگی بعد از مدتی از رده خارج می شوند و راه های درمانی که ارائه میدهند.همگی برای مدت کوتاهی برای دفعه اول و دوم جواب می ده ولی بعد از مدت کوتاهی دیگر جواب نمی ده.
راه اساسی خرید یک dvd رایتر مرغوب است.
من به دوستان پشنهاد خرید pioneer fx می دهم من تا حالا 3 تا از این مدل را نصب کردم و خیلی راضی بودم کمی گرانتر از dvd ای معمولی است اما کیفیتش خیلی بهتر است.توجه کنید که حتما fx باشد نه پایونیر معمولی!
چند روز پیش هم یکی دیگر گرفتم ظاهرا کمی کم شده بود ولی باز هم حدود37 تومان می توانید تهیه کنید.تو این حدود یکسالی که اولین سری آن را بستم هیچ کدام مشکلی نداشته است.