دوستان سلام
می خوام یه هارد اکسترنال پرظرفیت برای ارشیو فیلم بخرم نظر شما چیه چه مارکی با چه مشخصاتی رو بگیرم ؟
Printable View
دوستان سلام
می خوام یه هارد اکسترنال پرظرفیت برای ارشیو فیلم بخرم نظر شما چیه چه مارکی با چه مشخصاتی رو بگیرم ؟
لطفا حجم و قیمت رو بیان کنید.
در صورتی که مارک خاصی رو هم مد نظر دارید بفرمایید
گفتم برای ارشیو می خوام پس حداقل 1 ترابایت حجم داشته باشه مارک شناخته شده ایی باشه با گارانتی ، در مورد قیمت هم گران قیمت نباشه !! :31:نقل قول:
لطفا حجم و قیمت رو بیان کنید.
در صورتی که مارک خاصی رو هم مد نظر دارید بفرمایید
MAXTOR HDD EXTERNAL 3.5" ONE TOUCH 4(USB)1TBمکستور هارداکسترنال 3.5 وان تاچ 4 یو اس بی 137000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..................................
Western Digital My Book Essential Edition - 1000 GB - 1 TeraByte
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
120,000 Toman
ممنون بابت راهنمایتون من خودم تصمیم داشتم یه هارد وسترن دیجیتال بگیرم چون خیلی ها می گن کارکردش بهتر ازنقل قول:
مکستوره فقط یه سوال دارم توی مشخصات فنی اش یه گرینه هست Capacity 1 TB / 500 GB Mirrored این mirrored یعنی چی ؟
من اطلاع دقیقی ندارم اما اینطور که از نوشته بر میاد باید این هارد به صورت دوتا هارد 500 گیگا بایتی و یه جوری شبیه رید تو یک بسته تعبیه شده باشه.که اگه این باشه خوبه
my book essential 1 ترابایتی، داخلش یک هارد 1 ترابایتیه اما بعضی از انواع هارد های اکسترنتا مثل Western Digital My Book Mirror Edition، یک ترابایتیش، توش 2 تا هارد 500 گیگابایتی داره و شما قابلیت انتخاب این رو دارید که این هارد بصورت raid0 یا raid1 کار کنه
یعنی می تونه 500 گیگابایت بشه و همه اطلاعات شما، که 500 گیگ باشه، برای امنیت بیشتر و از دست نرفتن در صورت سوختن یکی از هارد ها، روی هر دو هارد ذخیره بشه
یا هم اینکه 1 ترابایت بهتون فضا بده و بدون این امکانات
ممنوننقل قول:
راستی میشه اول به شکل 2 تا 500 استفاده کرد و بعدا اگه لازم شد تبدیلش کرد به 1 ترابایت ؟
سلام دوستان
من میخوام هارد1 ترا بگیرم.لپتاپ دارم پس ترجیحا بدون اداپتور که برای حمل و نقل مناسبترباشه
سرعت هم خیلی برام مهمه پس فکرکنم باید پورت E-Sata هم داشته باشه (چون لپتاپم هم این پورتو داره) بعد هم شکیل بودن
قیمت هم از 200 بیشتر نباشه
حالا دوستان راهنمایی کنن لطفا