8 تکه فایل rar فیلم کرفتم نه باز میشه نه تعمیر (چون به هم پیوسته هست)!! چکار کنم؟
کمک لطفا :41:
سلام
من با بدبختی ساعتها با ADSL یه فیلم AVI دانلود کردم که 8قسمت بود همگی RAR شده 7 تای اولی هر کدوم 100 مگ و آخری 20 مگ حالا که همه رو ریختم تو یه فولدر که EXTRACT کنم با اینکه بجز آخری همگی حجمشون دقیقا یکسان هست و مطمئنا به درستی دانلود شدن اما موقع باز شدن اینطوری ERROR میده :18::
کد:
کد:
http://www1.upic.ir/images/vmpvon3h98xs6m80kx.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی روی دانلودش زحمت کشیدم و برام مهمه سعی کردم با برنامه Advansed RAR Repair مشکل رو رفع کنم اما چون همه فایلها باید کنار هم extract بشن و یکی هستن و برنامه rar ripair یکی یکی اونها رو تعمیر میکنه این برنامه فقط میتونه تکه اول رو باز کنه و بقیه رو بعد از تعمیر فایلهای 0 کیلو بایتی تحویل میده!
تو رو خدا کمکم کنید چطوری مشکل رو حل کنم؟؟:41::41::41:
آیا راهی هست که 8تا فایل rar را باهم یکی کنم سپس نسبت به ترمیم کلی 1 فایل اقدام کنم؟
قسمت 1 و 3 رو دوباره دانلود کردم هم از روش شما وهم با advanced rar repair استفاده کردم توی هر دوی اینها به این دلیل که همگی یک اسم دارن و یک حجم وقتی با روشهای ترمیمی مذکور هم استفاده کردم همگی فقط بعد از extract محتویات فایل 1 داخلشون هست:18::18: آیا راهی هست که بشه 8تا فایل rar را با هم یکی کنم تا بشه فقط یک فایل رو ترمیم سپس extract کرد؟ چون فقط در این حالته که چند تا فایل یکپارچه میشن و مفهوم پیدا میکنن:13::41::19: