نقل قول:
من حدود 6 ماه 891 را داشتم واقعا بدون اغراق بگم از همه نظر از 97 سرتر هست به جز یک مورد ان هم قیافه اش هست.
از نظر صدا و حتی کیفیت 8910 چند پرده که سهله واقعا برتری کامل دارد نسبت به n97.
نسبت به کارکرد این 3 ماهی که 97 را دارم (تقریبا شاید ام کمتر) میتونم بگم کسی اگر بین 97 و 8910 مردد هست اصلا به 97 فکر هم نکند چون تجربه به من نشان داد تعویض 8910 با 97 برای من بسیار ناراحت کننده بود و اگر باز روزی مثل گذشته رخ بده اصلا چنین استباهی بزرگی را تکرار نخواهم کرد تنها دلیل ایی که 8910 دل را زد قیافه کسل کننده اش بود و 97 مجذوب اش شدم قیافه نسبتا بهتر از 8910 بود والا از هیچ لحاظ من برتری در 97 ندیدم!
نقل قول:
i8910 >>>> اين گوشي در قسمت موزيك پلير بسيار عالي عمل ميكنه به صورتي كه من خودم 2000 تا آنگ رو ريختم تو گوشي و وقتي موزيك پلير رو باز ميكردم فقط چند 2 يا 3 ثانيه منتظر موندم و اين واقعا عاليه و جست و جو در ميان آهنگ ها هم هيچ مشكلي نداره و بسيار روان و سريعه
n97 >>>>> گوشي 97 در قسمت موزيك پليز بد عمل نميكنه ولي به 8910 نميرسه مثلا من همون 2000 تا آنگ رو ريختم داخل n97 و وقتي گالري رو باز كردم دقيقا 14 ثانيه منتظر موندم تا باز شد ولي جست و جو ميان آهنگ ها مشكلي نداشت و روان بود
نمایش فیلم :
نقل قول:
سلام
حقیقت داره که N97 mini کمتر از N97 هنگ می کنه ؟N97 با فلش درست نمیشه ؟
N97 mini با گارانتی اصلی پیدا نکردم
به بدون گارانتی اعتماد کنم ؟ یا ممکنه قطعاتش عوض شده باشه ؟
اگر نه , N97 بگیرم ؟
راستی نمیشه مثل HTC گوشی را بیمه کرد ؟ بیمه البرز فقط به یاس سرویس میده ؟؟
میشه زوووودی جوابمو بدین ؟؟
n97 معمولی بهتره