نقل قول:
سلام دوست خوبم
در مورد انتخاب بین این دو با خودته و به ویژه دوستانم که گفتن باید انتظاراتون کاملتر بگین.
اما چند موردی بود که بلد بودم گفتم بهتون بگم
در مورد ویتارا
دو نمونه 2000 وجدیدا 2400 داره.
ماشین بسیار شکیلی هست اما موتور با حجم 2000 فقط 135 اسب قدرتشه که برای این ماشین کمه تا حدودی و انتظاری نباید از شتابش داشته باشه و همینطور تاپ اسپیدش.
اگر که نظرت روی ویتارا بود پیشنهاد میکنم حتما با موتور 2400 بگیر که حدود 170 اسب بخار هست و 227 نیوتون بر متر گشتاوردشه که عالیه برای این بدنه.
سلام حمید جان ...
نقل قول:
خب قیافه که سلیقه ای هستش اونو باید خودتون تصمیم بگیرید ام در مورد راحتی خب مزدا 3 ماشینه اسپرتیه و خب نسبت به ماشینی مثل مگان خیلی خشکه!
اما سوزوکی ماشینه نرمیه و ساکت که قدرت زیادی نداره اما شتاب متوسطی هم داره در ضمن نمونه های جدید 2400 سی سی هم وارد شده که از لحاز قدرت موتور مشکلتو حل میکنه.
در مورد هزینه های نگهداری (تعویض روغن و...)خب کسی که این پولو به ماشین میده نباید زیاد به این مورد حساس باشه!
کسی که suv میگیره باید پی سرعتو به جونش بماله .. و قبول دارم ... اما میخوام بدونم این موتور باعث نمیشه احساس لش بودن یا ضعف بکنی؟ اصلا برام شتاب بالا مهم نیست چون هدف یه چیز دیگست ! مهم راحتی ..قدرت مناسب مثلا تو جاده تو سبقت اذیت نکنه ...