دوستان من ویوازو خیلی پسندیدم از نظر زیبایی .سرعت . دوربین عالی و...
ولی دوتا موضوع داره یکی اسپیکر ضعیف یکی سیستم عامل .
گوشی با این مشخصات چی هست ؟
ممنون .
قیمت تا 450 و اینا .
Printable View
دوستان من ویوازو خیلی پسندیدم از نظر زیبایی .سرعت . دوربین عالی و...
ولی دوتا موضوع داره یکی اسپیکر ضعیف یکی سیستم عامل .
گوشی با این مشخصات چی هست ؟
ممنون .
قیمت تا 450 و اینا .
سلام
امنیا اچ دی از سامسونگ با قیمت 470 تا 480 با صدای بسیار بلند و خوب هست.
x6 هم هست
صدای عالی و قیمت مناسب (350)
اما از امنیا اچ دی و ویواز در مجموع ضعیفتره
برای شما همون امنیا اچدی بهترین انتخابه همه مشخصات ویوازو داره تازه تاچشم خازنیه و مموری داخلی داره و اسپیکر خیلی قوی
رو منم پیشنهاد میکنم Samsung i8910 Omnia HD
اولین گوشی با قابلیت فیلمبرداری HD در دنیا، ۸ یا ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین ۸ مگاپیکسل به همراه فنآوری WDR، تشخیص لبخند و پلک زدن، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه و کنترل بازی، صفحه نمایش ۳٫۷ اینچ AMOLED لمسی با وضوح بالا و تفکیک 16 میلیون رنگ، شفافیت بیشتر و نمایش بهتر تصاویر از زوایای مختلف، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، قطبنمای دیجیتالی، سیستم عامل سیمبین نسخه ۹٫۴، فناوری صوتی DNSe(صدای طبیعی دیجیتال)، شبکه بیسیم، نمایش پروندههای آفیس، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، پشتیبانی قالبهای تصویری DivX و XviD، ..
مزایا: نسل ۳٫۵، طراحی زیبا و صفحه ضدخش، پردازنده Cortex-A8 با فرکانس ۶۰۰ مگاهرتز، پشتیبانی کارت حافظه حداکثر تا ۱۶ گیگابایت، ۸ یا ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین ۸ مگاپیکسل به همراه فنآوری WDR(عکسبرداری بهتر در محل تیره و روشن)، فلاش و فوکوس اتوماتیک، تشخیص لبخند و پلک زدن، فیلمبرداری با وضوح بالا، قابلیت فیلمبرداری حالت آهسته، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه و کنترل بازی، حسگر مجاورتسنج، صفحه نمایش ۳٫۷ اینچ AMOLED لمسی QHD و تفکیک 16 میلیون رنگ، شفافیت بیشتر و نمایش بهتر تصاویر از زوایای مختلف، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، قطبنمای دیجیتالی، سیستم عامل سیمبین نسخه ۹٫۴، فناوری صوتی DNSe(صدای طبیعی دیجیتال)، شبکه بیسیم، نمایش پروندههای آفیس، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، پشتیبانی قالبهای تصویری DivX و XviD، عمر باتری مناسب
معایب: عدم وجود پوشش برای لنز, عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس
سامسونگ دوست ندارم دوستان عزیز.
x6 هم فرق زیادی با 5530 که داشتم نداره انگار .یه گوشی 8 مگا میخوام با صدای عالی .
در انتخاب 8 مگاپیکسلیها محدودیت وجود داره
چون یه عده ای جاوا هستند و به درد شما نمیخورند
اگر سامسونگ دوست نداری فقط باید x6 بخری
در ضمن x6 بهتر از 5530 هست
تاچش هم خازنیه
دوربینش 5 هست ولی کارایی متوسط
و یا اینکه همون ویواز را بخری و با ضعف صداش بسازی و یا یک اسپیکر جانبی براش بخری
یه راه دیگه هم هست گوشی با مشخصات متفاوت از ویواز بخری
گل محمدی جان .مثل اینکه باید یه گوشی متفاوت از ویواز بگیرم . نمیدونم . مثل اینکه هیچ گوشی نیست که بتونه تمام توقعات یه نفر رو برآورده کنه .نقل قول:
نظرتون درباره 97 مینی . ایکس 6 . اسمارت ویوتی ال جی یا چیزای دیگه چیه ؟ گزینه های دیگه چطور؟
امنیا اچدی همه چی رو دارهنقل قول:
گل محمدی جان .مثل اینکه باید یه گوشی متفاوت از ویواز بگیرم . نمیدونم . مثل اینکه هیچ گوشی نیست که بتونه تمام توقعات یه نفر رو برآورده کنه .
نظرتون درباره 97 مینی . ایکس 6 . اسمارت ویوتی ال جی یا چیزای دیگه چیه ؟ گزینه های دیگه چطور؟
نمیدونم چرا از سامسونگ خوشت نمیاد
اگر نه مجبوری قید 8 مگاپیکسل رو بزنی و ایکس 6 بگیری
ویوتی اسمارت سیستم عامل نداره
من با ن97 هم زیاد حال نمیکنم
الان تو تاپیک x6 بودم .اینقدر از سرعت کم گالریش و خوب نبودن عکساش گفتن که پشیمون شدم .نقل قول:
97 رو خیلی ازش تعریف کردن .نمیدونم شما چرا باهاش حال نکردی؟