راهنمائی در مورده خرید قطعات...
سلام دوستان من یه سیستم دارم مادر بردم گیگابایت 865 و سی پی یو 3 فول 1 مگ کش و 2 تا رم 512 دی دی آر وان... و یه کارت گرافیک 256 جی فورس 5500 و یه هارد 250 ولی اصلاً از این سیتسم راضی نیستم خیلی خیلی کند کار میکنه چند باری هم ویندوز عوض کردم و هاردم رو اف دیسک کردم ولی بازم ناراضی هستم... ویندوز دیر بالا میاد و دیر خاموش میشه... حالا بنظره شما من چه سیستم عاملی بخرم که تونه منو راضی کنه نمیخوام زیاد هزینه ور داره یه با یه هزینه معمولی به من چی پیشنهاد میکنین که خیلی خوب باشه و اصلاً هنگ و اینجور چیزا در کار نباشه؟؟؟
برد چه مارکی بخرم؟آمبرد بخرم یا غیر آمبرد؟؟؟ سی پی یو چی بخرم؟ اینتل یا ای ام دی؟؟؟ رم چی بخرم؟ و هارد چی بخرم؟؟؟ و اینکه کارت گرافیک چی بخرم؟؟؟
راستش رو سیستمم اصلاً گیم نصب نمیکنم... فقط از این سیستمم واسه اینترنت و اسکن گرفتن و پرینت و کار با فتو شاپ و آفیس و فلش کردن گوشی و نصب پی سوئیت گوشیها... از اینجور برنامه ها استفاده میکنم... فقط میخوام هنگ نکنه اطلاعات هم میخوام زاید بزنم تو سیستم هاردم 1 ترا باشه... راستی هارد 500 خوبه یا 1 ترا و چه مارکی؟؟؟
بنظره شما با حداقل ترین و کمترین هزینه چی میتونم تهیّه کنم که هم با همدیگه سازگار باشن و هم مشکلی نداشته باشم اصلاً...
ببخشین سوالاتم زیاد شد ممنونم میشم به سوالاتم جواب بدین با تشکّر از شما