سلام.من مدتي هست گوشم عفونت داره ودر عين حال سمت قلبم از پشت مي گيره وخودقلبم هم مي گيره ونفس كشيدنم مشكل مي شه .مي خواستم بپرسم آيا ممكنه كه من دچار عفونت قلب شده باشم؟با تشكر:2:
Printable View
سلام.من مدتي هست گوشم عفونت داره ودر عين حال سمت قلبم از پشت مي گيره وخودقلبم هم مي گيره ونفس كشيدنم مشكل مي شه .مي خواستم بپرسم آيا ممكنه كه من دچار عفونت قلب شده باشم؟با تشكر:2:
دوست عزیز قبل مثل سایر ارگانها عفونت نمی کنه . عفونت آن می تونه در سطح داخلی آن باشه بنام آندوکاردیت که دریچه های قلب را در گیر می کند و با سمع قلب و نوار قلب و اکو کاردیو گرافی و آزمایش خون توسط متخصص قلب قابل تشخیصه .نقل قول:
عفونت بافت پوشاننده قلب بنام پریکاردیت که این نیز نیاز به بررسی دقیق دارد
عفونت خود عضله قلب که عمدتا ویروسی می باشد .
بیشتر علایم شما به نظر عصبی و اضطرابی می باشد ولی در هر صورت مراجعه به پزشک و معاینات اولیه توصیه می شه
سلام.ممنون.اما براي من تعجبه كه چرا سرما نمي خورم شايد سالي يه بار اما در گلوم روي لوزم دونه هاي سفيدي هست كه خودش هر از گاهي مي افته وباعث سرفه مي شه وبا سرفه از گلوم بيرون مياد.مي خوام بدونم اين حالت براي چيه.
اینکه سرما نمی خورین که خوبه و جای نگرانی نداره خدا را شکر:10:نقل قول:
این دونه ها یسفیدی که روی لوزه ها هستند هم جای نگرانی ندارند. لوزه ها در بعضی افراد تو رفتگی هایی دارد بنام کریپت که در حقیقت خلل و فرج طبیعی می باشند . مواد غذایی و ترشحات غیر عفونی دهان و حلق می توانند در آنها باقی مانده و بصورت این مواد سفید رنگ تظاهر کنند . اینها هیچ ارتباطی با عفونتهای لوزه ندارند. شستشو با سرم شستشو و دهانشویه این حالت را کمتر می کنند. :20:
سلام.خِيييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييي يييييييييييلي ممنونم.نمي دونيد چقدر ذهنم رو مشغول كرده بود.
قابل نداشت .نقل قول:
موفق باشید :11: