مشاوره قبل از خرید 5850 (دوستان لطفا نظرشون رو بگن)
با سلام........
قصد خرید 1 5850 sapphire رو دارم .قبل اون 1 سر به سایت AMD زدم و دیدم که سری 5800 انواع و اقسام مشکلات رو با خودش داره.از Gray lines . Gray screen . Color distortion . هنگ ناگهانی سیستم در هنگام بازی و حتی در حالت idle تا مشکلات افت FPS و
مشکل بوت سیستم.
کد:
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=124747&STARTPAGE=94&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear&#lastunread
در تمام برندها این مشکلات وجود داره ولی به نظر میاد در sapphire فراگیرتره.
بعضی memberha اینقدر کلافه شدن که قسم خوردن این دیگه کارت ATI نگیرن و بقیه هم کارتشونو یا RMA کردن یا فروختنش یا با مشکلاتش کنار امدن.
البته همه کارتها این مشکلات رو ندارن و ممکنه خوش شانس باشید و 1 کارت سالم گیرتون بیاد.
حالا با توجه به اینکه RMA کردن کارت در ایران به راحتی خارج نیست و علی رغم تمام مشکلات این این سری 5800 خرید 5850 منطقی است ؟
من ترجیح میدم از رو حدس و گمان و یا شانس 300 تومان خرج 1 کارت گرافیک نکنم به امید اینکه انشالله بدون مشکل باشه. AMD هم گفته تو کاتالیست 10.4 همه اینها درست میشه ولی من هنوز شک دارم!
من اعصابمو از سر راه نیاوردم که بخوام 24 ساعته با این کارت سر و کله بزنم و الان هم دارم با 1 4770 راحت کار میکنم بدون هیچ مشکلی XD
نظر دوستان در این مورد چیه؟ 5850 گیرم یا صبر کنم بعدا 1 470GTX بگیرم؟