سلام
من ال جی 17 اینج مدل لبخند دارم و خیلی هم راضیم
ولی نمیدونم که ایا ال سی دی بگیرم یا نگیرم ؟
برای گیم کدوم بهتره ؟
ببخشید اگر تاپیک مشابه هم هست و من وقت نکردم بخونم
Printable View
سلام
من ال جی 17 اینج مدل لبخند دارم و خیلی هم راضیم
ولی نمیدونم که ایا ال سی دی بگیرم یا نگیرم ؟
برای گیم کدوم بهتره ؟
ببخشید اگر تاپیک مشابه هم هست و من وقت نکردم بخونم
سلام
بازي كردن با يك مانيتور crt در صورتي مناسبه كه كارت گرافيك شما قدرت پردازش ضعيفي داشته باشه.
ولي اگه كارت گرافيك خوبي داريد حتما يدونه lcd بخريد.
شما اگه سیستمت همینه که تو امضاتون هستش حتما lcd بخر. چون تفاوتش خییییییییلیه.
موفق باشی:11:
خوب حالا که اینطور شد لطفا بگید برند های حرفه ای و عالی در بازار چیه ؟
با اینچ و قیمت
ممنون میشم
سلام
ببخشید شما led بهتره یا ال سی دی ؟
فرق اساسیشون چیه ؟
البته تا حدی میدونم ولی برای گیم میگم
الان این تراکم 1 به 1000000 اومده ؟ یعنی خیلی بالاست ؟
ممنون
دوست عزیز بهترین مانیتور موجود تو بازار و دنیا که برای گیم بهترینه SAMSUNG XL2370 است که LED میباشد و کنتراست پنج میلیون دارد که اون یک میلیون جلوش هیچی نیست.ولی متاسفانه به خاطر محبوبیت این مانیتور و خرید زیاد از آن دیگه العان تو بازار موجود نیست و باید تا یک ماه دیگه صبر کنی تا از کره ی جنوبی دوباره برسه و العان تو کانتینر های گمرکی ی اونور گیره.چون این پنل تازه اومده خود شرکت سامسونگ ایران قادر به مونتاژ نیست و فقط از خارج باید وارد بشه.قیمتش هم حدود 345 تومنه و با 5850 شما کاملا جور هستش.من پیشنهاد میکنم فعلا صبر کنید تا این ال ای دی دوباره وارد بشه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس زیرو یه سر بهش بزن اطلاعات جامعی در اختیارت میزاره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933
سلامنقل قول:
خوب حالا که این طور شد به همکارانم تو دبی میگم این LED رو برام خریداری کنن و برام بفرستن
فقط میترسم بزرگ باشه و چشم رو اذیت کنه ؟ منظورم بزرگی مانیتور است
این مانیتور 23 اینچه ، 21 یا 19 نداره ؟ کدوم ارزش خریدنش بالاست ؟
و یک سوال دیگه
مانیتور پهن برای بازی لذت میده یا نه ؟
یک مدتیه سرم شلوغ بوده و نتونستم در این باره تو نت مطالعه کنم
من هم با 22 کار کردم هم 23نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اولش چون عادت نداری و با 17 کار میکردی بزرگ باشه ولی بعد از مدت کوتاهی عادی که هیچ , از نظر من کوچیک هم میشه مخصوصا اگه برای بازی بخوای باز هم به خصوص اگه tv بالای 32 داشته باشی :31:
این مدل xl2370 فقط 23 داره و الانم موجود نیست هیچ جا
بله wide مطمنا بهتره
دوست عزيز .نقل قول:
شما ميتوني يه مانيتور LED از برند LG بخري كه خيلي عاليه. مدل 2286 كه قيمتش 280 تومنه.
2370 به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
2261 ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان
شما بودجت رو بگي من بهت ميگم دقيقا كدوم مانيتور برات خوبه