سلام
از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
edifier m3350 یا C3 ؟
سلام
از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
edifier m3350 یا C3 ؟
این که معلومه.C3 بیس و تریبل و وضوح صداش فوق العاده بالاست و اصلا با M3350 قابل مقایسه نیست.C3 یه اسپیکر قدرتیه.
ولیm3350 واتش 64 ه و c3 هم 46 واتاااااااااااااانقل قول:
چطور c3 قدرتمندتره؟
همینش برام سواله
دوست عزیز فرقش تو آمپلیه C3 و آمپدانسش و طراحیه باکس ساب ووفرش هست که از جنس MDF میباشد.شما صدای C3 رو از نصف بالا ببری شیشه ها در مرز پایین اومدنه :31: ولی در M3350 اصلا خبری از بیس بالا نیست و بیشتر روی 3D کار شده و C3 هم از 3D فلت بودن صدا چیزی کم نداره و به طور کامل میتونه از خروجیه دایرکت صدای آنبرد پشتیبانی کنه که صدای فوق العاده ای میده و در ضمن از خروجی با بیت 16 هم پشتیبانی میکنه که وضوحش بالاست در صورتی که M3350 فقط 8 بیته.نویز تولیدی هم در C3 85 دسی بل است.خروجیه بافر C3 30 واته در صورتی که واسه M3350 فقط 10 واته.
دوست داری وزنش هم میگم.C3 حدود 16.5 کیلو است و M3350 حدود 8 کیلو.قیمت C3 فکر کنم العان حدود 50 تومن از M3350 باید گرونتر باشه.
فقط بدون اصل کاری اون آمپلیه C3 هست که مدریت کننده ی همه چی هست و خروجی میده و
من جفت این اسپیکر ها رو داشتم و تجربه کردم و هیچی C3 نشده و اصلا رقابتی بین این دو تا نمیبینم.شک داری موقع خرید با یه پلیر برو تست صدا بگیر خودت قضاوت کن.:20:
راستی c11 قویتره یا c3 ؟
:11:
اسپیکر C11 از C2 هم ضعیف تره.چه برسه به C3.به خاطر 11 بودنش خیلی ها فکر میکنند که قویتره در حالی که این اسپیکر میانه رو بوده و در حد .... حالا یه مقداری از C1 قویتره.
دوستان نظرتون راجع به کریتیو GigaWorks T40 Series II چیه ؟
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
در مقایسه با c3 از نظر قدرت و کیفیت کدوم حرف اولو می زنه؟
کسی نیست مشکل مارو حل کنه؟
نقل قول:خوب دوست عزیز GigaWorks T40 مشخصا کسی باید نظر بده که باهاش کار کردهنقل قول:
اما در کل از نظر قدرت 2 تا 14 وات هست یعنی 28 که در مقابل C3 ناچیزه
و نداشتن Remote control هم دلیل دیگری هست که من شخصا انتخابم نباشه و همچنین دو تیکه بودن و همراه بودن woofer با خود sub ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بین این 2 مدل C3 خیلی بهتره Overall به خصوص زیبایی :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینکه مشخصه دوست عزیز.
قدرت و کیفیت صدای C3 از این مدل کریتیو که شما گفتید بیشتره.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
در ضمن C3 دوتا 8 وات به اضافه 30 وات خروجیه بوفر که میشود 46وات قدرت خروجی که در برابر 28 وات خیلیه.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
راستی آمپیلی فایر و ریموتش رو فراموش نکن که تاثیر گزاره.