سلام
راستش من پستهای مختلف رو خوندم و آخرش تصمیم گرفتم که این مدل رو بخرم. حالا می خواستم بدونم کجا بهتره برم؟ جمهوری یا نمایندگی داره؟ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ قیمتش چنده ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید !:10:
Printable View
سلام
راستش من پستهای مختلف رو خوندم و آخرش تصمیم گرفتم که این مدل رو بخرم. حالا می خواستم بدونم کجا بهتره برم؟ جمهوری یا نمایندگی داره؟ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ قیمتش چنده ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید !:10:
یکی منو تحویل بگیرهنقل قول:
عجبا ! یعنی هیشکی ندیده این تاپیکو؟نقل قول:
من روز دوم سوم عید تهران بودم و رفتم یه sx200 خریدم از جمهوری با گارانتی ایده آل به قمیت ۳۲۵ فکر کنم
یه مموری hp هم گرفتم ۳۰ تومن و یه کیف ۵تومن
امیدوارم کمکی کرده باشم :10:
جمهوری "و" نمایندگی ... برو جمهوری نمایندگی های آفومار هستند ... طبیعیه که برحسب اعتبار گارانتی، هزینه نهایی ات هم افزایش پیدا می کنه .. این دیگه نظر شخصی و تشخیص خودته که می ارزه یه گارانتی گرونتر بگیری که شاید در آینده مشکلی پیش اومد و کمکت کنه... یا اینکه حاضری ریسک بکنی و یه گارانتی کمتر معتبر رو انتخاب کنی با این فرض که امیدواری یا حدس می زنی که در آینده مشکل خاصی پیش نیاد..نقل قول:
هر کدوم از این راه حل ها میتونه برای شما مناسب یا نامناسب باشه، باید براساس تجربه قبلی خودت و مانور بودجه ات تصمیم بگیری.
به شخصه گارانتی ایده ال را توصیه نمی کنم ... ( همین طوری خیلی دوستانه !آخه خودم با هاشون کار میکنم گاهی اوقات ! )
از هر جا می خری به این نکات توجه کن :
1- منو فارسی باشه
2- تفاوت قیمتی نداره بین منو فارسی و انگلیسیش
3- بهتون رم و برچسب ال سی دی را ندازه قیمتشون معلومه - برچسب ال سی دی هزار تومان قیمت داره . کیف نهایت 5 تومان قیمت داره و رم هم بسته به کلاسش قیمت متفاوتی داره
4- حتما با بیمه نامه تهیه کن اما نه بیمه نامه ای که جلوی شما پر بشه !
امیدوارم لحظه های خوبی را باهاش ثبت کنی / دوربین خوبیه !
:11::10:
با این قسمت از حرف دوستمون که گفتند گارانتی باید معتبر باشه موافقم .ولی اینکه باید آفومار باشه که معتبر باشه به نظرم آفومار گارانتی بسیار گرونی است . و شرکت های دیگه ای هستند که معتبرند و قیمت مناسبی دارند .نقل قول:
بیمه باید داشته باشه ... و گارانتی ایده ال نباشه همین 2 نکته مهم است
:11:
آخرین قیمت آفومار 370 تومنه با یک کیف و رم 2 گیگ
که البته نورنگار ارزونتر میده