سلام
خوبين دوستان عزيز
تا اينجاي كار من
Printable View
سلام
خوبين دوستان عزيز
تا اينجاي كار من
بابا ایول ، خیلی باحال شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی خوام پست الکی بدم اما استاد احسان هر چی درست کنند معمولا چیز خوبی میدن بیرون
ایول احسان عالی شده خصوصا اون سایه های نرم زیر توپها . کف میکنیم
خیلی خوب شده . توپ ها خیلی گردند فکر کنم کلی پلی گان دارند. سایه ها هم خیلی خوب شده.
ببخشید این همون برای فیزیکه دیگه؟؟
خیلی خوب شده ، فقط یه فضایی هم برای اطراف در نظر بگیر....
به به .. این جا هم مدل می سازن .. مدل خوبیه اما چند تا مشکل داره ...
1. رندر ... بهتره منتال ری رندر بگیری .... اون توپها باید حالت براق داشته باشند این شکلی مثل توپ هفت سنگه ...
2. مدل توپها خوبه اما باید بزرگتر باشه نسبت به میز بیلیارد کوچیکه ... به همین دلیل سوراخه را هم گشاد تر کن ...
موفق باشی ...
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
البته نی دونم با چه برنامه ای می سازی همینطوری گفتم منتال ری ....
خیر اینجا بازی می سازن. منتال ری کجا بود این محیط بازی هست نه مایا یا مکس. رندر هم ریل تایم داره گرفته می شه.نقل قول:
به به .. این جا هم مدل می سازن .. مدل خوبیه اما چند تا مشکل داره ...
1. رندر ... بهتره منتال ری رندر بگیری .... اون توپها باید حالت براق داشته باشند این شکلی مثل توپ هفت سنگه ...
2. مدل توپها خوبه اما باید بزرگتر باشه نسبت به میز بیلیارد کوچیکه ... به همین دلیل سوراخه را هم گشاد تر کن ...
موفق باشی ...
سلام
عالی
فقط یه چنتا مشکل علمی
این دوستمون سون آرت درست میگند ، توپا نسبت به زمین خیلی کوچیکند ، اندازه توپ بیلیارد بزرگتره .
یکی دیگه هم اینکه نمی دونم چه نوع بازیه بیلیاردی میسازی ولی توپا خال خالی و تمام رنگ رو یکی در میون می ذارند
:دی
نوكرم داداش ..........:40:نقل قول:
اتفاقآ پليگاناش كمه از روش iso sphere ساخته شدن كه اينطوري گرد نشون داده ميشن خيلي خيلي پليگاناش كمه شايد 21 پليگاننقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امير جان خودشه فضاي دورش در دست ساخته :40:نقل قول:
بازم كه اشتباه گرفتي :31: اينم مثل همون جنگلستنقل قول:
سلام رفيق:10:نقل قول:
توپاشو نسبت به سوراخ ساختم بزرگ تر باشه تو سوراخ سخت ميره :31: در مورد توپم راست ميگي :11::40: اصلا حواسم نبود :40: