با سلام
لطفا کمک کنید:
من مداری ساده می خواهم که با قطع یک اتصال یا سیم منجر به اتصال در یک مسیر یا مدار یا سیمی دیگر بشود..فرض کنید مثل حالت دزد گیر باشد. که اگر کسی سیمی را قطع نمود جریان در یک مسیر دیگر برقرار شود.
ممنون
Printable View
با سلام
لطفا کمک کنید:
من مداری ساده می خواهم که با قطع یک اتصال یا سیم منجر به اتصال در یک مسیر یا مدار یا سیمی دیگر بشود..فرض کنید مثل حالت دزد گیر باشد. که اگر کسی سیمی را قطع نمود جریان در یک مسیر دیگر برقرار شود.
ممنون
بزارین بیشتر توضیح بدم. شما تصور کنید یک کلید چطور عمل میکنه. با فشار دادن اون درست مثل اینه جایی که مسیر جریان یا سیم قطع بوده اتصال برقرار میشه و لامپ روشن میشه. حالا من دقیقا عکس این عمل رو می خواهم. یعنی وضعیتی که با قطع مسیر جریان یا قطع سیم جریان در مسیر دیگه ای برقرار و لامپ روشن بشه. مثل اینه که شما یک سیمی رو ببری یا قیچی کنی بهد لام÷ی روشن بشه. به همین سادگی اقا
ممنون
اقا کسی نبود.
به خدا موضوع خیلی جالبیه ها به جون عزیز
سلام.....!!!
اول برای من مشخص کن با چه ولتاژی سر و کار داری؟؟؟
به وسیله انواع کنتاکتور ها میشه این عمل رو انجام داد...!!!!!فقط بگو تا من برات توضیح بدم..!!!
شما گيت نياز داري خيلي خيلي مدارش ساده و آسونه بگو بره چه كاري ميخواي ولتاژ جريان و... تا بگيم
بله. ببینید ولتازی که دارم 12 ولت مستقیمه. می خواهم روی آیفون بزارم که یک سیستم ضد سرقت و اعلان باشه. به این ترتیب اگر آیفون رو از جایش در بیارن ( یا یکی از 4 پیچ اون رو باز کنن) سیم قطع بشه و اتصال زنگ آیفون برقرار بشه (مثل فشار دادن شصتی آیفون) و به طور ممتد داخل خونه صدای زنگ آیفون در بیاید. در اصل هم یک مداری می خواهم که اگر 4 رشته سیم (یا اتصال) داشتیم و یکی از 4 سیم قطع بشه مسیر (مدار یا جریان ) دیگری متصل و برقرار بشه.
شما فقط مدار هربوط به همین جمله اخرم رو بگید چطوریه . جفت و جور کردن باقی اتصالاتش با خودم.
شما یه یه گیت NAND چهار ورودی احتیاج داری. همین!نقل قول:
در اصل هم یک مداری می خواهم که اگر 4 رشته سیم (یا اتصال) داشتیم و یکی از 4 سیم قطع بشه مسیر (مدار یا جریان ) دیگری متصل و برقرار بشه.
موفق باشی.
دوست عزیز اگه با الکترونیک زیاد اشنایی نداری میتونی از یک کنتاکتور dc که در اتومبیل استفاده میشه استفاده کنی عملکردش خیلی راحته.....دوتا پایه همیشه بهم وصل هستند که به اونها میگن نرمالی کلوز و دوتا پایه همیشه قطع هستن به اونها میگن نرمالی اپن...........وقتی پایه های سیم پیچ تحریک میشه و برق دار میشه این پایه ها عمل عکس انجام میدن(عمل عکس در موقع نرمال)
ممنوننقل قول:
ولی من نمیدونم اینی که الان گفتی یعنی چه؟
آیا یک قطعه است. یا یک برد. قیمتش چنده و از کجا تهیه می شه.
خواهشا یک مقدار بیشتر با شکل توضیح بدین.
مدارش چطوریه؟
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
این کنتاکتور کجای ماشینه. قیمتش چنده؟نقل قول:
به هر حال ممنون.
آیا اون قضیه 4 تا سیم رو میشه با این کنتاکتور ردیف کرد؟
لازم نيست حتما 4 تا سيم داشته باشي كه با قطع شدنش جريانت وصل بشه يادتون باشه هميشه راه ساده تري هم هست.
ميتونيد از يك سنسور چشمي و يا هر سنسور ديگري بجز نوع جيوه اي استفاده كنيد كه با جدا شدن ايفون از ديوار(مثلا) مدارو وصل كنه.
موفق باشيد.