دوستان ای نظرسنجی برای انتخاب بهترین موتور بازی سازی است امیدوارم با شرکت در اون نتیجه ی خوبی بگیریم:20:
Printable View
دوستان ای نظرسنجی برای انتخاب بهترین موتور بازی سازی است امیدوارم با شرکت در اون نتیجه ی خوبی بگیریم:20:
پسر خوش فكر هر موتوري براي يك كاري خوبه اصلا نميشه مقايصه كرد
براي مثال خودتو بكش با Unreal يا unity نمي توني mario دو بعدي رو بسازي
برای ساخت بازی دو بعدی همان طور که احسان جان گفتند با unreal نمیشه ماریو ساخت عقیده من برای انتخاب موتور
ساخت بازی های دوبعدی =گیم میکر -Torgue Game Builder
ساخت بازی های سه بعدی به صورت یه نفره=3d game studio -Quest 3d - Untiy 3D
ساخت بازی های سه بعدی به صورت چند نفره و نوع بازی تجاری = UNREAL GAME ENGINE-Cry Engine
بهترین وجود نداره !! باید دید هر کس با کدوم موتور راحت تره و برای چه کاری می خواد.
پس Cry Engine کو؟
به نظرم Unity بهترین انجینه ...
البته تو نظر سنجی موتور ShiVa نیست ... اونم خیلی جالب بود.
این دو موتور بهترین موتورایی بودن که دیدم.
ولی Unity رو به ShiVa ترجیح میدم چون ShiVa سیستم فوق العاده ای میخواد.:20:
درسته نمیشه ماریو ساخت ولی اگر شما توجه کرده باشید ، امروز عصر عصرگرافیک و سه بعدی هست و روز به روز تکنولوژی داره پیشرفت میکنه ، چه طور انتظار دارید ، مردم هنوز بازی های دو بعدی و پیش پا افتاده رو بخرند !! بنابراین برای پیشرفت کشور ما هم باید به روز باشیم...نقل قول:
با تشکر از نظرات خوبتون:31::31::31:
درسته عصر عصر بازی های سه بعدیه اما دوست عزیز فکر نکن بازی های دو بعدی هیچ چذابیتی ندارند به نظر من شما گیم استدیو کار کن هم C++ خوب میشه . برای کمک هم تونی از خودم یا دوستان بپرسی در خدمتیم:31:
مثلا همین World Of Go یکی از بهترین بازیهایی بود که بازی کردم در صورتی که دو بعدی بود !
بازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....