سلام من می خوام یه دستگاه کرتیو بخرم که قابلیت ضبط و پخش صدا رو داشته باشه و بشه اون رو به سیستم های صوتی وصل کرد و صدا رو از سیستم با کیفیت ضبط کرد.لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم بهتره
یاعلی
Printable View
سلام من می خوام یه دستگاه کرتیو بخرم که قابلیت ضبط و پخش صدا رو داشته باشه و بشه اون رو به سیستم های صوتی وصل کرد و صدا رو از سیستم با کیفیت ضبط کرد.لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم بهتره
یاعلی
مدل ZEN Mozaic گزینه مناسبی هست،البته نمیدونم همچین قابلیتی رو داره یا نداره.
نقل قول:
من میخوام دستگاهی باشه که باکیفیت صدا رو ضبط کنه و به سیستم صوتی هم وصل بشه غیر از کرتیو دستگاه دیگه ای نیست؟
شما میتونی برندهای Olympus و Sony رو هم در نظر بگیری، این مدلهایی که میگم خودشون مستقیم به دستگاه وصل میشن از طریقUSB و نویزگیر صدا دارن.
Olympus:
LS-11: هشت گیگ حافظه، کنترل دار
WS-560: چهار گیگ حافظه
DS-75: چهار گیگ حافظه
برای اطلاعات بیشتر: 88737353
Sony:
ICD-SX750: دو گیگ حافظه
برای اطلاعات بیشتر: 8300
cowon دستگاه های خوبی با قابلیت ضبط در حد عالی داره.محدوده ی بودجت چقدره؟نقل قول:
نقل قول:قابلیتی که مورد نظر شماست اصطلاحاً Line in نام داره... یعنی اتصال یه منبع پخش صوت به یه دستگاه ضبط صدانقل قول:
(تفاوتش با میکروفون اینه که میکروفون امواج آنالوگ صدا رو از طریق هوا دریافت می کنه، در حالیکه این یکی میخواد امواج الکتریکی رو از طریق سیم دریافت کنه -- طبیعیه که این دومی کیفیت بالاتری خواهد داشت چون نویز بسیار کمتره)
ضمناً شما مشخص نکردی که چقدر میخوای هزینه کنی؟ و آیا اشکال داره سراغ مارک های دیگه بریم یا نه؟.. مثلا کارای cowon اکثراً این قابلیت رو دارن و چندین مدلش رو میتونی در دامنه 100 تا 200 تومن پیدا کنی (u3 که هنوز هم گیر میاد -- i7 -- d2)
از کارای قبلی کریتیو که الان سخت تر پیدا میشه zen v plus ضبط line in خوبی داشت.