تاپیک نقشههای ساختمانی درخواستی در ایران
بـــه نـــــامـ خــــداونـــــــد مـــــهـربـــان
از اسم تاپیک مشخصه ،
میخوام که با همکاری همدیگه ، تا اونجایی که وسع و تواناییمون هست نقشههای ساختمانی سفارشی دوستان(درخواستی) رو به بهترین نحو براشون پیش نمایش کنیم .
یعنی اینکه نقشههای ساختمانی درخواستی از طرف دوستان رو به صورت خودمانی طراحی کنیم و فقط یک نمونهی Demo در اختیارشون قرار بدیم تا اینکه دوستانی که درخواست دادند ، یک نمونهی آزمایشی از نقشهی ساختمانی که قراره روش کار کنن داشته باشن ! همین .
دیگه لازم نیست که حتما باید نقشهها به صورت مهندسی و دقیق باشند ، فقط نقشهها رو بر اساس تعریفها و نوع درخواستی که کاربران در اینجا مطرح میکنند ، باشند ؛ یعنی در حیطه این موارد باشن نه چیز دیگه ! ...
مثلا درخواست خودم ، پست دوم .
البته ، من خودم اول میخواستم فقط بیشتر برای نقشههای ساختمانی که خودم در این تاپیک درخواست میدادم ، تلاش کنم ! ولی چون دیدم این موضوع میتونه عمومیتر بشه ، به صورت عمومی و کلی مطرح کردم .
خواهان مشارک اساتید و دوستان عزیز هستم .
لطفا در این باره حتما ما رو کمک کنید و تاپیک رو رونق بدید ! ...
با تشکر از شما .
قاهر .
سلام من یه اپسون r295دارم که با اون عکسهای روی لیبل میزنم مدتیه که هرچی چاپ میزنم روی کاغذ a4درسته ولی روی خود سی دی که میزنم بد چاپ میشه مثل اینکه رن
سلام من یه اپسون r295دارم که با اون عکسهای روی لیبل میزنم مدتیه که هرچی چاپ میزنم روی کاغذ a4درسته ولی روی خود سی دی که میزنم بد چاپ میشه مثل اینکه رنگها کامل نیست
ولی درصورتی که رنگها پرهستن بیش از 50بارهم هدکلینگ کردم اگه کسی راهنمای کنه ممنون میشم