سلام دوستان ..!
از اونجا که تازه واردم و مبتدی یه سوال داشتم
بین این 3 گوشی شما کدوم رو ترجیح میدین...!
می خوام تا 2-3 سال کارم راه بندازه
و ضمنا ازش خسته نشم
لطف می کنین اگه راهنماییم کنید:13:
Printable View
سلام دوستان ..!
از اونجا که تازه واردم و مبتدی یه سوال داشتم
بین این 3 گوشی شما کدوم رو ترجیح میدین...!
می خوام تا 2-3 سال کارم راه بندازه
و ضمنا ازش خسته نشم
لطف می کنین اگه راهنماییم کنید:13:
شما یه آندروئید انتخواب کردین یه ویندوز موبایل و یه مک:دی
اگه بگین چه چیزایی از گوشیتون میخواین بچه ها بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
البته با بودجه یی که شما دارین و میخواین تا 2.3 سال گوشیتون رو نگه دارین یه کم صبر کنین خیلی بهتره...
الان همه شرکت ها دارن گوشیهاشون رو تو نمایشگاه بارسلون معرفی میکنن و اکثر این گوشی ها هم تا چند ماه آینده میاد بازار
فکر کنم آیفون کارت رو راه میندازه. گوشی عالی ایه!
اولین و مهمترین چیزی که احتیاج دارم wi fi و اینترنت هست...! بعدش هم میرسه فیلم و موسیقی و در آخر به بازی و برنامه های کاربردی...!
البته می دونم که iphone برنامه خیلی داره و خوب آندروی داره خوب خودشو بالا می کشه و یه مزیت هم که داره رایگانه...!
HD2 رو هم دوستان پیشنهاد کردن
نقل قول:
سلام.
آیفون برنامه زیاد داره اما برنامه هاش اکثرا" سرگرمیه نه کاربردی.اگر بازی برات حرف اول رو میزنه حتما" بخر اما اگه روشن کردن فندک و خاموش کردن آتیش با آب و خوردن سودا با گوشی برات مهم نیست طرفش نرو چون برنامه های آیفون یه چیزایی تو همین مایه هاست نه بیشتر!!!!:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این چیزایی که شما میخوای همون 3gs رو بخر حالش و ببر:31:نقل قول:
عزیز شما با کدوم منبع میگین "اکثرا" و اینکه شما با همه نزدیک به 100 هزارتا برنامه مک کار کردین که میگین سرگرمیه و به قول شما خوردن سودا و این چیزاست؟نقل قول:
دوست گرامی شما که اطلاعات درستی از ایفون و برنامه هاش نداری ، اسپم نده و کسی رو گمراه نکن.نقل قول:
:11:
من فقط یه چیز در مورد مک میتونم بگم.هیچوقت از نظر برنامه کمبود نمیارین...هر چیزی که بخواین تو اپل استور و بیرون یا تو سیدیا کرک شدش هست:31:.چه کاربردی چه بازی و سرگرمی...نقل قول:
فقط یه نکته اینکه همه ی برنامه های آندروید رایگان نیست!(ما هم که اصلا اهل کرک کردن برنامه ها نیستیم:) )نقل قول:
فکر نکنم چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ کمی از نظر برنامه هیچ گوشی ای به پای آیفون برسه!