سلام بر دوستان
میخوام برای ایکس باکسم یه مانیتور بگیرم....کدومو بگیرم.....؟؟؟؟؟؟:13:
.
.
.
.
نظرتون راجع به lcd "32 اینچ سامونگHD ready چیه...؟؟؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید......؟؟؟؟؟:9:
Printable View
سلام بر دوستان
میخوام برای ایکس باکسم یه مانیتور بگیرم....کدومو بگیرم.....؟؟؟؟؟؟:13:
.
.
.
.
نظرتون راجع به lcd "32 اینچ سامونگHD ready چیه...؟؟؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید......؟؟؟؟؟:9:
چقدر بودجه داری دوست عزیز ؟
من به شما پیشنهاد میکنم 2286 را به دلیل اینکه FULL HD و 16:9 نیست فراموش کنید
سامسونگ 32 اینچ هم شما باید بگید که کدوم مدلش چون اون هم معلوم نیست FULL HD باشه و کنتراست بالایی هم نداره و کلا LCD TV با این سایز برای گیم جالب نیست
اما میمونه 2261 که به جرات میتونم بگم بهترین مانیتور 22 اینچ دنیاست و یه جورایی با اینکه ارزونه ولی همه کارس و خراک گیم و فیلم هست چون هم FULL HD و هم 16:9 هست تازه سه تا ورودیه تصویر از جمله HDMI داره که خیلی به درده اتصال همزمان کنسول و کامپیوتر میخوره
پولش مهم نیست....نقل قول:
p23500 چطوره....؟؟؟
آخه من ps3 هم دارم میخوام جفتشو رو با هم به مانیتور وصل کنم....:19:
p23500 خیلی جالب نیست p23700 خوبه که اونم چون دو تا کنسول دارید به کارتون نمیاد اگه عجله دارید w2261vp بگیرید و گرنه صبر کنید یه چند وقت دیگه مدلهای FULL HD LED ال جی که به بازار اومدن اونا رو خریداری کنید چون کیفیت پنلهاش عالیه.نقل قول:
تا کی باید صبر کنم...؟؟؟نقل قول:
البته یه lcd 40 اینچ خونه دارم که زیاد نمیتونم ازش استفاده کنم....:19:
معلوم نیست چون مادیران انگار فعلا انحصاریش کرده و خودش باید وارد کنه البته ممکنه یه سری شرکت هم وارد کنن و خودشون گارانتی کنن ولی گارانتی هاشون در مقابل گارانتی مادیران مفت نمیارزهنقل قول:
چه قیمت هست ؟؟نقل قول:
اما میمونه 2261
حدود 220 تومن .نقل قول:
قصد دخالت نباشه!!!
واسه این تاپیک زدید .میتونستید توی بخش xbox مطرح کنید